Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαθρεπιβάτες της Σοσιαλδημοκρατίας

Λαθρεπιβάτες της Σοσιαλδημοκρατίας

Κυκλοφορούσε εδώ και μέρες και έχει ενδιαφέρον. Πήγε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε την Διήμερη Συνάντηση Προοδευτικού Φόρουμ -που ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ- πάνω στις μέρες του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα του Κινήματος Αλλαγής- που ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ.

Κυκλοφορούσε εδώ και μέρες και έχει ενδιαφέρον. Πήγε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε την Διήμερη Συνάντηση Προοδευτικού Φόρουμ -που ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ- πάνω στις μέρες του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα του Κινήματος Αλλαγής- που ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ. Άρα, το πολιτικό συμπέρασμα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να διεμβολίσει, να υπονομεύσει, να προβοκάρει την συνεδριακή διαδικασία της Κεντροαριστεράς.

Ως γνωστόν για μερίδα του δημόσιου λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο λαθρεπιβάτης της Σοσιαλδημοκρατίας και ο νέος μουσαφίρης του χώρου που ενίοτε πάει και ποζάρει σατανικά και με τις δυνάμεις του προοδευτικού Κέντρου, στην Εσπερία, διεκδικώντας την εν λόγω πολιτική επικράτεια.

Καταρχάς, είναι παράξενο πως οι ίδιοι που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως νέο ΠΑΣΟΚ, να τον εγκαλούν πως κλέβει τον κόσμο ή την κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ.

Κατά δεύτερον, από όσο λέει το ρεπορτάζ η Διήμερη Συνάντηση που συμμετείχαν διανοούμενοι της Αριστεράς από όλη την Ευρώπη, ευρωβουλευτές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, είχε σχεδιαστεί εδώ και καιρό.

Υπάρχει κάτι ακόμη: Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα λεηλατηθεί ο χώρος της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας, από ένα φόρουμ σε κεντρικό ξενοδοχείο (παρεμπιπτόντως έγινε στο President) και από διανοούμενους, όπως ο Κροάτης Χόρβατ ή ο Ιταλός Ρεβέλι.

Το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, φαντάζομαι αντανακλά μια σειρά διεργασιών που σημειώνονται εδώ και καιρό. Αν οι διεργασίες αυτές έχουν διαρκή και σοβαρά χαρακτηριστικά, προφανώς δεν κινδυνεύουν από τον χαιρετισμό της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου σε ένα φόρουμ στο Κέντρο της Αθήνας, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το ΣΕΦ (όπου έγινε το συνέδριο του Kινήματος Αλλαγής). Εκτός κι αν κινδυνεύουν επειδή ακριβώς δεν έχουν.

ΥΓ: Οι δύο διεργασίες, εξελίχθηκαν ειρηνικά και πετυχημένα. Το συνέδριο του νέου φορέα, έβγαλε νέο σήμα και νέο σχήμα. Το φόρουμ των συριζαίων, έβγαλε ζύμωση. Μένει να αποφασίσει ο κόσμος της Κεντροαριστεράς, ποιος εκ των δύο θα τον σώσει.

in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024