stream
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα απογευματινά χειρουργεία - Στάσεις εργασίας σε «Αττικό» και ΠΑΓΝΗ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις ενάντια στα απογευματινά -επί πληρωμή- χειρουργεία, που όπως καταγγέλλεται «ισοπεδώνουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο από τη δημόσια, δωρεάν Υγεία» με τους γιατρούς και τους φορείς να ζητούν «μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία, να ανοίξουν το πρωί όλα τα χειρουργεία». Στάσεις εργασίας και συγκεντρώσει πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟ και ΠΑΓΝΗ. «Αν […]

Σύνταξη ΙΝ

Χωρίς τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον - «Έχω δει πιο καθαρές φωτογραφίες UFO»

Τίποτα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται αρκετό για να βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας επιμένουν στα δικά τους.

Μαρίνα Κουτσούμπα
Μαρίνα Κουτσούμπα

Πέφτουν τα τείχη, ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των 57 θυμάτων των Τεμπών

Οι ευρωβουλευτές της Επιτροπής δεν άφησαν λέξη να πέσει κάτω απ΄ όσα είπε η κ. Καρυστιανού και αποφάσισαν να δώσουν το «πράσινο φως» σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών. 

Σύνταξη ΙΝ

«Τουρισμός για όλους»: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Μέχρι πότε εξαργυρώνεται το voucher

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» το οποίο περιλαμβάνει για πρώτη φορά αυξημένο κουπόνι διακοπών (voucher) αξίας έως και 400 ευρώ.

Σύνταξη ΙΝ

Τα προφίλ των τουριστών της Αθήνας

40άρηδες, ζευγάρια, οικογένειες και φίλοι, μένουν 3-5 μέρες στην πρωτεύουσα – Από παραδο­σιακές αλλά και αναδυόμενες αγορές οι επισκέπτες

Κώστας Ντελέζος

Πριν το 2023 η εισαγγελική έρευνα για email gate – Δεν κλείνει η πληγή με το τσιρότο των αποπομπών

Ο δρόμος για να ακολουθήσουν δεκάδες άλλες αγωγές το επόμενο διάστημα άνοιξε. Μετά την εισαγγελική έρευνα θα αποφασιστεί εάν πρόκειται να κινηθούν εναντίον φυσικών προσώπων.

Στράτος Ιωακείμ
Στράτος Ιωακείμ

Πάρτι, όπλα, πολυτελείς ανέσεις – Προνομιακή ζωή για VIP κρατούμενους σε φυλακές της Αλβανίας

Πώς πανίσχυροι μαφιόζοι και καταδικασμένα ή υπόδικα για διαφθορά πρώην κυβερνητικά στελέχη στην Αλβανία περνούν πίσω από τα κάγκελα… «ζωή και κότα»

Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά

Πού θα φτάσει το ράλι του χρυσού - Το ασανσέρ της χρυσής λίρας [γραφήματα]

Καλπάζουν οι τιμές της λίρας Αγγλίας στην Ελλάδα μετά το ιστορικό ρεκόρ του χρυσού στα 2.195 δολ/ουγγιά - Ο χρησμός για την πορεία του χρυσού και οι επιπτώσεις από το 2009 μέχρι σήμερα

Γιώργος Κανελλόπουλος

Είναι ώρα να διαπραγματευτεί η Ουκρανία, λέει ο Βάλτερ Μπάγερ

«Πιστεύω ότι το να βοηθήσουμε τον ουκρανικό λαό σημαίνει να κάνουμε προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος» δηλώνει ο Βάλτερ Μπάγερ, υποστηρίζοντας «πλήρως» την πρόταση του πάπα Φραγκίσκου.

Σύνταξη ΙΝ

Αδυνατεί ο Τραμπ να εγγυηθεί την πληρωμή προστίμων 454 εκατ. δολαρίων

Η καταβολή εγγύησης γι' αυτό το ιλιγγιώδες ποσό είναι «σχεδόν αδύνατη», διατείνονται οι συνήγοροι του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την καταδίκη του μεγιστάνα για οικονομικές απάτες και την επιβολή προστίμων.

Σύνταξη ΙΝ

Αλλα 5 δισ. ευρώ από την ΕΕ για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας

«Το Ταμείο Βοήθειας της Ουκρανίας μετατρέπει τα λόγια μας σε πράξη», δήλωσε ο Ζοζέπ Μπορέλ, αναφερόμενος στα επιπλέον 5 δισ. ευρώ που θα διαθέσει η ΕΕ για τη στρατιωτική στήριξη του Κιέβου.

Σύνταξη ΙΝ

Επιθέσεις του Ισραήλ στην περιοχή της Δαμασκού

Συστοιχίες της συριακής αεράμυνας αναχαίτισαν ισραηλινούς πυραύλους που εξαπολύθηκαν εναντίον εγκαταστάσεων στην περιοχή της Δαμασκού, σύμφωνα με αμυντικές πηγές της Συρίας.

Σύνταξη ΙΝ

Σφαγές σε πλούσιο προάστιο της Πορτ-ο-Πρενς

Οπλισμένοι κακοποιοί έσπερναν τον τρόμο σε πλούσιο προάστιο της Πορτ-ο- Πρενς και κατόπιν σφαγίασαν τον πληθυσμό του, λένε κάτοικοι στο προάστιο Πετιόν-Βιλ όπου βρέθηκαν 14 νεκροί.

Σύνταξη ΙΝ

Απίστευτη δήλωση Τραμπ - «Οι Εβραίοι που ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς μισούν τη θρησκεία τους και το Ισραήλ»

«Όποιος Εβραίος ψηφίζει τους Δημοκρατικούς μισεί τη θρησκεία του, μισεί τα πάντα για το Ισραήλ και θα πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του γιατί το Ισραήλ θα καταστραφεί», είπε ο Τραμπ.

Σύνταξη ΙΝ

Με την Αϊτή συνέκρινε τη Γάζα ο Μπορέλ

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για βοήθεια στη Γάζα είναι χερσαία, είπε ο Ζοζέπ Μπορέλ, προσθέτοντας ότι «εάν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό», ας φέρουμε βοήθεια με πλοία.

Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024