Κυριότερες ειδήσεις, επικαιρότητα από την Ελλάδα

Πρόσκρουση πλοίου ανοιχτά της Κέρκυρας, καλά στην υγεία τους οι επιβάτες

Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια

Πρόσκρουση πλοίου ανοιχτά της Κέρκυρας, καλά στην υγεία τους οι επιβάτες

Στο λιμάνι της Κέρκυρας παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Europalink» με σημαία Ιταλίας, το οποίο στη διάρκεια της νύχτας προσέκρουσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη νησίδα «Περιστέρες» βορειοανατολικά του νησιού. Στο πλοίο επέβαιναν 693 επιβάτες και 70 μέλη πληρώματος και όλοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας.
Περισσότερα»

Βερολίνο: Θα ακούσουμε τον Σαμαρά, αλλά για παραχωρήσεις ούτε κουβέντα

Λίγο πριν την πέμπτη συνάντηση

Βερολίνο: Θα ακούσουμε τον Σαμαρά, αλλά για παραχωρήσεις ούτε κουβέντα

Την πέμπτη του επίσκεψη στο Βερολίνο ως πρωθυπουργός πραγματοποιεί ο Αντ.Σαμαράς για να συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ. Το χρέος θα βρεθεί στην ατζέντα των συνομιλιών, όμως, αποφάσεις δεν λαμβάνονται σε διμερές επίπεδο. Κατά τα άλλα, όπως δηλώνουν στο Βερολίνο, η καγκελάριος θα ακούσει προσεκτικά τον πρωθυπουργό, «αλλά για παραχωρήσεις, ούτε κουβέντα». Περισσότερα»

Προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά

Αυστηρά μέτρα ασφάλειας

Προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά

Σε 27 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά προχώρησε το πρωί της Κυριακής, με στόχο να να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που είχαν προκληθεί πέρυσι από μέλη του κόμματος. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει από νωρίς τον χώρο και δεν επέτρεπαν σε οργανωμένες ομάδες και λεωφορεία να φθάσουν έως τον χώρο.
Περισσότερα»

Πιτέλα: «Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν παιδί χωρίς  ταυτότητα»

Διάσκεψη στο Ποτάμι

Πιτέλα: «Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν παιδί χωρίς ταυτότητα»

«Η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα είναι σαν ένα παιδί χωρίς  ταυτότητα, επειδή η καταγωγή μας, οι ρίζες μας παραμένουν στη γη του ελληνικού πολιτισμού». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων , ο επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Τζιάνι Πιτέλα, στην ημερίδα που διοργάνωσε την Κυριακή το Ποτάμι. Περισσότερα»