Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η αγαπημένη ντίβα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ

Πέθανε η αγαπημένη ντίβα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ

Η βασίλισσα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ, που σφράγισε τη μουσική σκηνή των 70's, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η Ντόνα Σάμερ αφήνει πίσω της μεγάλες επιτυχίες όπως I Feel Love, Love To Love You Baby, Last Dance, Hot Stuff και Love's Unkind. Μεγάλοι σταρ από την Μαντόνα έως τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν θαυμαστές της ντίβας της ντίσκο, η οποία κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα τη μάχη της και παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός νέου άλμπουμ. Δείτε σε φωτορεπορτάζ την Ντόνα Σάμερ στη σκηνή...

Η βασίλισσα της ντίσκο Ντόνα Σάμερ, που σφράγισε τη μουσική σκηνή των 70’s, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 63 ετών έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η Ντόνα Σάμερ, με πέντε Γκράμι στο ενεργητικό της, αφήνει πίσω μεγάλες επιτυχίες όπως I Feel Love, Love To Love You Baby, Last Dance, Hot Stuff και Love’s Unkind.

Μεγάλοι σταρ από την Μαντόνα έως τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν θαυμαστές της βασίλισσας της ντίσκο.

Παραγωγός της Σάμερ ήταν ένα άλλο από τα ιερά τέρατα της ντίσκο, ο Ιταλός Τζόρτζιο Μορόντερ.

Παρά την βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της, η Ντόνα Σάμερ βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός άλμπουμ στη Φλόριντα.

Η ντίβα της ντίσκο επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο δικτυακό τόπο TZM που ασχολείται με τη ζωή των διασήμων και μετέδωσε πρώτο την είδηση του θανάτου.

Η Σάμερ γεννήθηκε στη Βοστόνη και άρχισε να τραγουδά γκόσπελ στη χορωδία της εκκλησίας της. Το πρώτο σόλο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 1971, αλλά ανέβηκε στην κορυφή το 1975 μαζί με τον Μορόντερ και το θρυλικό Love to Love You Baby...

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024