Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά είπαν συγγενείς και φίλοι

Τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά είπαν συγγενείς και φίλοι

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που πέθανε σε ηλικία 60 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, είπαν το Σάββατο στο νεκροταφείο Μελισσίων συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. Ανάμεσα στους φίλους του που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ήταν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Θάνος Μικρούτσικος και πολλοί άλλοι.

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που πέθανε σε ηλικία 60 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, είπαν το Σάββατο στο νεκροταφείο Μελισσίων συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Ανάμεσα στους φίλους του που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Άβα Γαλανοπούλου, η Νικολέτα Καρρά ο σκηνοθέτης της σειράς «50-50» Βασίλης Θωμόπουλος και πολλοί άλλοι.

«Καλό ταξίδι στο φίλο μας» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανώς συγκινημένος.

«Έχουμε κάνει γυρίσματα εδώ, έχουμε γελάσει και σήμερα ερχόμαστε να κλάψουμε για τον Σάκη, στο ίδιο νεκροταφείο» είπε δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Ο Σάκης έφυγε από το παρόν, έχει όμως ένα παρελθόν, που θα επιτρέψει σε όλους να τον βιώνουν και στο μέλλον» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο Σάκης Μπουλάς δεν το είχε βάλει κάτω. Μέχρι πριν λίγο καιρό εμφανιζόταν στην Ακτή Πειραιώς, συμμετέχοντας στη μουσική παράσταση ΓκαΓκαΝτίν: Οι γενναίοι της νύχτας πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Διέκοψε τις εμφανίσεις του όταν η υγεία του επιδεινώθηκε. Εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί… αλλά θα είναι πάντα μαζί μας…» δήλωσαν οι φίλοι και συνεργάτες του στην Ακτή Πειραιώς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο τίτλος του πρωταθλητή περνάει από το… Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός αναζητά την επιστροφή στις νίκες, με φόντο την 3η θέση της βαθμολογίας, απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία με τρίποντο επί της ουσίας κατακτά το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024