Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με επαίνους απαντά ο Ομπάμα στην απόφαση της Κλίντον για εγκατάλειψη της κούρσας

Με επαίνους απαντά ο Ομπάμα στην απόφαση της Κλίντον για εγκατάλειψη της κούρσας

Με εγκωμιαστικά σχόλια αντέδρασε ο Μπ.Ομπάμα στην ανακοίνωση της απόφασης της Χ.Κλίντον να εγκαταλείψει την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών και να τον στηρίξει. «Ενθουσιασμένος» για τη στήριξη δηλώνει ο Ομπάμα, χαρακτηρίζοντας την εκστρατεία της πρώην Πρώτης Κυρίας «γενναία».

91

Με εγκωμιαστικά σχόλια αντέδρασε ο Μπάρακ Ομπάμα στην ανακοίνωση της απόφασης της Χίλαρι Κλίντον να εγκαταλείψει την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών και να στηρίξει τον γερουσιαστή από το Ιλινόις. «Ενθουσιασμένος» για τη στήριξη δηλώνει ο Ομπάμα, χαρακτηρίζοντας την εκστρατεία της πρώην Πρώτης Κυρίας «γενναία».

Η Χίλαρι Κλίντον «έσπασε τα εμπόδια για τις κόρες μου και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο γερουσιαστής του Ιλινόις, που μετά την αποχώρηση της Χ.Κλίντον θα βρεθεί -όπως όλα δείχνουν- αντιμέτωπος με τον Τζον ΜακΚέιν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Δήλωσε ενθουσιασμένος για τη στήριξή της και είπε ότι η ίδια τον έκανε καλύτερο υποψήφιο. «Ενέπνευσε εκατομμύρια με τη δύναμη, το κουράγιο και την ανυποχώρητη στήριξή της στους εργαζόμενους Αμερικανούς».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό δεν είναι το τέλος της πολιτικής ζωής για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από την γερουσιαστή Κλίντον πόσο απεγνωσμένα χρειάζεται η Αμερική και οι Αμερικάνοι μια αλλαγή και ξέρω ότι θα συνεχίσει να είναι στο προσκήνιο αυτής της μάχης, αυτό το φθινόπωρο και για τα επόμενα χρόνια» είπε.

Το Σάββατο η Χ.Κλίντον ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια να γίνει η πρώτη γυναίκα ένοικος του Λευκού Οίκου.

«Σήμερα, καθώς τερματίζω την εκστρατεία, του δίνω τα συγχαρητήριά μου» δήλωσε σε ομιλία της στο Εθνικό Κατασκευαστικό Μουσείο της Ουάσινγκτον.

«Του προσφέρω την πλήρη στήριξή μου» είπε. «Πρέπει να επιστρατεύσουμε όλη μας την ενέργεια, όλο μας το πάθος και όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εκλεγεί ο Μπάρακ Ομπάμα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» προσέθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024