Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια της αστυνομίας ακόμη τέσσερις ύποπτοι για το μακελειό της Μαδρίτης

Στα χέρια της αστυνομίας ακόμη τέσσερις ύποπτοι για το μακελειό της Μαδρίτης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το αιματηρό χτύπημα της Μαδρίτης. Ακόμη τέσσερις αραβικής καταγωγής ύποπτοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, ανεβάζοντας στους 14 τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων από την 11η Μαρτίου.

51

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το αιματηρό χτύπημα της Μαδρίτης με απολογισμό 202 νεκρούς. Ακόμη τέσσερις αραβικής καταγωγής ύποπτοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, ανεβάζοντας στους 14 τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων από την 11η Μαρτίου.

Όπως επισημαίνει το BBC, πέραν των τεσσάρων αραβικής καταγωγής πολιτών στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά Μαροκινοί, δύο Ινδοί και ένας Ισπανός -ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και κατά πληροφορίες του τοπικού Τύπου ονομάζεται Χοσέ Εμίλιο Σουάρεθ Τρασόρας.

Ο 30χρονος πρώην μεταλλωρύχος κατηγορείται ότι προμήθευσε τους εξτρεμιστές με τμήμα ή το σύνολο των εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις κατά του σιδηροδρομικού δικτύου της Μαδρίτης. Ο ίδιος και τέσσερις εκ των επτά Μαροκινών επρόκειτο να εμφανιστούν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας τη Δευτέρα.

Επισημαίνεται ότι οι τελευταίοι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν από τους άνδρες της αστυνομίας αργά το βράδυ της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας εντός και στα περίχωρα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα συνεδριάζουν στη Μαδρίτη οι επικεφαλής της υπηρεσιών πληροφοριών της Ισπανίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας με ζητούμενο μία συγχρονισμένη στάση έναντι της αυξημένης απειλής τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024