Κόντρα στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

ΗΠΑ: Δικαστής καυχιέται για τις δεκάδες κατακτήσεις του

ΗΠΑ: Δικαστής καυχιέται για τις δεκάδες κατακτήσεις του
«Τα τελευταία 50 χρόνια είχα στενές σεξουαλικές σχέσεις με περίπου 50 πολύ ωραίες γυναίκες» δήλωσε ο Μπιλ Ο'Νιλ, δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο.
Αμερικανός δικαστής, εκνευρισμένος προφανώς με τις συνεχείς αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, προκάλεσε σάλο την Παρασκευή, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, σε μήνυμά του «εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών».

Στο κείμενο αυτό, ο Μπιλ Ο'Νιλ, δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο, υπερασπίζεται το Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Μινεσότα Αλ Φράνκεν που αυτήν την εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη επειδή εξανάγκασε παρουσιάστρια να τον φιλήσει, το 2006, και φωτογραφήθηκε να της πιάνει το στήθος ενώ εκείνη κοιμόταν.

«Τώρα που τα σκυλιά ζητούν το κεφάλι του γερουσιαστή Αλ Φράνκεν, θεωρώ ότι είναι η ώρα να μιλήσω εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών», γράφει ο Μπιλ Ο'Νιλ.

«Ο πρώτος μου έρωτας» και η «μοιραία κοκκινομάλλα»


Ο δικαστής θα είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του κυβερνήτη του Οχάιο στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2018. «Ως υποψήφιος κυβερνήτης, θέλω να εξοικονομήσω από τους αντιπάλους μου λίγο χρόνο από τις έρευνές τους», προσθέτει.

«Τα τελευταία 50 χρόνια είχα στενές σεξουαλικές σχέσεις με περίπου 50 πολύ ωραίες γυναίκες», συνεχίζει, περιγράφοντας «την εντυπωσιακή προσωπική γραμματέα του γερουσιαστή Μπομπ Ταφτ», που ήταν και «ο πρώτος του έρωτας» καθώς και μια «κοκκινομάλλα μοιραία γυναίκα».

Και καταλήγει, δηλώνοντας «απογοητευμένος» από την «τρέχουσα παραφορά για σεξουαλικές συνευρέσεις που έγιναν πριν από πολλές δεκαετίες». Ζητά επίσης από τους πολιτικούς να επιστρέψουν σε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά θέματα, όπως τα νοσοκομεία και τη χρήση κάνναβης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, in.gr

14o
14%
meteorologos.gr

Θεσσαλονίκη