Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεθοδικά πυρά Τραμπ στον υπουργό Δικαιοσύνης -στόχος, η παραίτηση;

Μεθοδικά πυρά Τραμπ στον υπουργό Δικαιοσύνης -στόχος, η παραίτηση;

Έχοντας στραφεί ανοικτά εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης που ο ίδιος επέλεξε, ο Τραμπ επανέρχεται στο Twitter επαναλαμβάνοντας -δεύτερη ημέρα στη σειρά- τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος του. Η Ούασινγκτον προηγουμένως αναρωτιόταν αν ο πρόεδρος θέλει να εξωθήσει τον υπουργό σε παραίτηση και οι νέες αναρτήσεις του Τραμπ φαίνεται να «υπαινίσσονται» απάντηση.

Έχοντας στραφεί ανοικτά εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης που ο ίδιος επέλεξε, ο Τραμπ επανέρχεται στο Twitter επαναλαμβάνοντας -δεύτερη ημέρα στη σειρά- τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος του.

Η Ούασινγκτον προηγουμένως αναρωτιόταν αν ο πρόεδρος θέλει να εξωθήσει τον υπουργό σε παραίτηση και οι νέες αναρτήσεις του Τραμπ φαίνεται να «υπαινίσσονται» απάντηση.

Ο υπουργός Τζεφ Σέσιονς είχε δεχθεί προεδρική κριτική σε σχέση με την «αδυναμία» του, όπως τον κατηγόρησε ο Τραμπ, να ακολουθήσει έρευνα σε βάρος της Χίλαρι Κλίντον. Η δυσφορία Τραμπ έχει ως υπόβαθρο τη δική του οργή για τις ακροάσεις που έχει ξεκινήσει το Κογκρέσο σε σχέση με τη «ρωσική σκιά» στην προεκλογική του εκστρατεία.

Την Τετάρτη, ο Τραμπ επανήλθε επαναφέροντας τις ίδιες κατηγορίες.

«Γιατί δεν αντικατέστησε ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΣέσιονς τον ασκούντα χρέη διευθυντή του FBI Άντριου Μακέιμπ, φίλο του Κόμεϊ ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την έρευνα για την Κλίντον αλλά πήρε (…) χοντρά δολάρια (700.000) για την πολιτική καριέρα της συζύγου του από τη Χίλαρι Κλίντον και τους εκπροσώπους της» έγραψε ο Τραμπ.

«Στραγγίστε τον βάλτο!» έκλεισε το μήνυμά του ο Τραμπ, επιστρέφοντας στο προεκλογικό του σύνθημα περί «εκκαθάρισης» του «διεφθραμένου πολιτικού κατεστημένου» στην Ουάσινγκτον.

Η σύζυγος του Μακέιμπ ήταν υποψήφια για τη Γερουσία της Βιρτζίνιας και έλαβε δωρεά από τον κυβερνήτη της Πολιτείας αυτής Τέρι Μακόλιφ, σύμμαχο της Κλίντον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024