Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατεδάφιση του Obamacare, μέρος δεύτερον

Κατεδάφιση του Obamacare, μέρος δεύτερον

Νέα απόπειρα τήρησης της προεκλογικής υπόσχεσης του Τραμπ για κατάργηση του Obamacare θα επιχειρήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι, εκτιμώντας ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν. Η πρώτη απόπειρα απέτυχε παταγωδώς, τώρα όμως θεωρούν ότι με τη νομοθετική προσθήκη που έγινε, θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον δύσπιστοι του κόμματος.

Νέα απόπειρα τήρησης της προεκλογικής υπόσχεσης του Τραμπ για κατάργηση του Obamacare θα επιχειρήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι, εκτιμώντας ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν.

Η πρώτη απόπειρα απέτυχε παταγωδώς, τώρα όμως θεωρούν ότι με τη νομοθετική προσθήκη που έγινε, θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον δύσπιστοι του κόμματος.

Η ψηφοφορία που έγινε πριν από περίπου δύο μήνες προκάλεσε αμηχανία στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων και οργή στον Λευκό Οίκο, καθώς δεν πείστηκαν όλοι οι βουλευτές του κόμματος με αποτέλεσμα η πρόταση να καταψηφιστεί.

Η νομοθετική προσθήκη που έγινε εγγυάται τη χρηματοδότηση του συστήματος με 8 δισ. δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του πληθυσμού.

Πάντως, οι Δημοκρατικοί δηλώνουν ότι το ποσό δεν αρκεί. «Είναι σαν να χορηγείς χάπι για το βήχα σε ασθενή που βρίσκεται στο τελικό στάδιο καρκίνου» δήλωσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας στη Γερουσίας Τσακ Σούμερ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον τελικό του Coppa Italia (pic)

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελεί παρελθόν από τη Γιουβέντους, με τους μπιανκονέρι να παίρνουν αυτή την απόφαση μετά την απρεπή συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού στον τελικό κόντρα στην Αταλάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024