Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαθήματα Δημοκρατίας παραδίδει στην ΕΕ η Τουρκία για το «ολλανδικό»

Μαθήματα Δημοκρατίας παραδίδει στην ΕΕ η Τουρκία για το «ολλανδικό»

Βαρύ ατόπημα χαρακτήρισε η Άγκυρα την απόφαση της ΕΕ να συνταχθεί με την Ολλανδία (χώρα-μέλος της) στο ζήτημα που προέκυψε με τους Τούρκους υπουργούς. Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος Νουμάν Κουρτουλμούς ανακοίνωσε ότι η τουρκική κυβέρνηση διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις υψηλού επιπέδου, με την Ολλανδία.

Βαρύ ατόπημα χαρακτήρισε η Άγκυρα την απόφαση της ΕΕ να συνταχθεί με την Ολλανδία (χώρα-μέλος της) στο ζήτημα που προέκυψε με τους Τούρκους υπουργούς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών εγκαλούνται οι Βρυξέλλες για επιλεκτική άσκηση των δημοκρατικών και βασικών ελευθεριών, ξεκαθαρίζοντας ότι τα καλέσματα για αυτοσυγκράτηση δεν έχουν καμία αξία για την Άγκυρα.

Εν τω μεταξύ, ο αντιπρόεδρος Νουμάν Κουρτουλμούς ανακοίνωσε ότι η τουρκική κυβέρνηση διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις υψηλού επιπέδου με την Ολλανδία, απαγορεύοντας την επιστροφή στην Τουρκία του Ολλανδού πρέσβη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχίζει το ρεσιτάλ ύβρεων, κατηγορώντας τώρα και την Γερμανία ότι υποστηρίζει «ανελέητα» την τρομοκρατία.

Έχοντας κάνει «καραμέλα» τα περί «ναζί» εξαιτίας της ολλανδικής απαγόρευσης σε φιέστες παρουσία υπουργών του, ο Τούρκος πρόεδρος ανακοινώνει μάλιστα ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…

«Ντροπή σου» λέει ταυτόχρονα στην Άνγκελα Μέρκελ για τη στήριξη που προσέφερε στην Χάγη -αν και η ίδια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας δεν απαγορεύει επίσημα εκδηλώσεις στη χώρα με τη συμμετοχή Τούρκων πολιτικών εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου για την ενίσχυση των εξουσιών Ερντογάν με τη μετατροπή του πολιτικού συστήματος της Τουρκίας σε προεδρικό.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ απαντώντας στις κατηγορίες του Τούρκου προέδρου ότι η Γερμανία υποστηρίζει και κρύβει (Κούρδους) τρομοκράτες τις χαρακτήρισε «εμφανώς παράλογες»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024