Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπλόκο» Τραμπ σε CNN, New York Times από ενημέρωση δημοσιογράφων

«Μπλόκο» Τραμπ σε CNN, New York Times από ενημέρωση δημοσιογράφων

Την διαμάχη του με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εντείνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Το CNN ανακοίνωσε ότι του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο, ενώ απαγορεύτηκε η πρόσβαση και σε New York Times, Los Angeles Times και Politico. Ο Τραμπ δεν έχει διστάσει να χαρακτηρίσει «εχθρούς του λαού» τα ΜΜΕ.

Την διαμάχη του με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εντείνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Το CNN ανακοίνωσε ότι του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για την επίθεση που ασκεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «εχθρούς του λαού» τα ΜΜΕ, χαρακτηρισμό στον οποίο επέμεινε την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει το CNN, από τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου αποκλείστηκαν επίσης οι New York Times, οι Los Angeles Times και το Politico, ενώ πρόσβαση είχαν το Breitbart, το Fox News, οι Washington Times και το One America News Network.

Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου άσκησε έντονη κριτική στην απόφαση του Τραμπ, ενώ ορισμένοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, όπως το Associated Press και το περιοδικό Time ανακοίνωσαν ότι μποϋκοτάρουν τη συνέντευξη Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024