Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Not My President's Day»: Διαδηλώσεις κατά Τραμπ σε όλη την Αμερική

«Not My President’s Day»: Διαδηλώσεις κατά Τραμπ σε όλη την Αμερική

Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες διαδηλώνοντας κατά του Ντόναλντ Τραμπ με την ευκαιρία της αργίας για τον εορτασμό της «Ημέρας του Προέδρου» που εν μέσω της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει η Αμερική «μετονομάζεται» σε «Not My President's Day»... Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Λος Αντζελες και δεκάδες πόλεις γίνονται μια διαδήλωση κατά του Τραμπ.

Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους δεκάδων πόλεων στις Ηνωμένες Πολιτείες διαδηλώνοντας κατά του Ντόναλντ Τραμπ με την ευκαιρία της αργίας για τον εορτασμό της «Ημέρας του Προέδρου» που… μετονομάζεται σε «Not My President’s Day»

Διαδηλώσεις σε περισσότερες από 24 πόλεις -από το Λος Άντζελες μέχρι το Σικάγο και το Γκραν Ράπιντς του Μίσιγκαν, στο πλαίσιο της μαζικής κινητοποίησης.

Στη Νέα Υόρκη εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς κοντά στον Πύργο Τραμπ, στην άκρη του Σέντραλ Παρκ, και φώναζαν ρυθμικά: «Εξαπατά, ψεύδεται, ανοίξτε τα μάτια σας».

«Πιστεύω ότι είναι μια μοχθηρή προσωπικότητα. Αλλά το χειρότερο είναι το πώς υποδαυλίζει τους φόβους των ανθρώπων και τους θέτει τον έναν απέναντι στον άλλον» είπε η 78χρονη Ίντιθ Κρέσμερ.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κυριολεκτικά ο πρόεδρος μας αλλά μεταφορικά έχει επιτεθεί σε όλες τις αξίες που ενστερνίζονται οι Νεοϋορκέζοι και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μας» ανέφεραν οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας στη σελίδα που δημιούργησαν στο Facebook.

Η ιδέα για τις διαδηλώσεις κατά την Ημέρα του Προέδρου προήλθε από το Λος Άντζελες, όπου περίπου 4.300 άνθρωποι έχουν δηλώσει μέσω του Facebook ότι θα παραστούν στη διαδήλωση.

Η Ημέρα του Προέδρου είναι η ανεπίσημη ονομασία της γιορτής για τα γενέθλια του Τζορτζ Ουάσινγκτον, του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024