Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δάκρυσε ο Μπάιντεν παίρνοντας μετάλιο... έκπληξη από τον Ομπάμα

Δάκρυσε ο Μπάιντεν παίρνοντας μετάλιο… έκπληξη από τον Ομπάμα

Με δάκρυα και χιούμορ -αλλιώς ο Ομπάμα δεν θα ήταν ο Ομπάμα- και έναν αιφνιδιαστικά «παρασημοφορημένο» αντιπρόεδρο κλείνει η οκταετία στο Λευκό Οίκο: Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ τίμησε με το Μετάλιο της Ελευθερίας τον αντιπρόεδρό του Τζο Μπάιντεν για το έργο του. Ο Μπάιντεν, που δεν γνώριζε πως θα του απονεμόταν η υψηλότερη τιμητική διάκριση για μη ένστολους, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Με δάκρυα και χιούμορ -αλλιώς ο Ομπάμα δεν θα ήταν ο Ομπάμα- και έναν αιφνιδιαστικά «παρασημοφορημένο» αντιπρόεδρο κλείνει η οκταετία στο Λευκό Οίκο: Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ τίμησε με το Μετάλιο της Ελευθερίας τον αντιπρόεδρό του Τζο Μπάιντεν για το έργο του.

Ο Μπάιντεν, που δεν γνώριζε πως θα του απονεμόταν η υψηλότερη τιμητική διάκριση για μη ένστολους, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

H τελετή έγινε στο Λευκό Οίκο την Πέμπτη το βράδυ (πρωί Παραασκευής ώρα Αθήνας) με παρόντα μέλη της οικογένειας του Μπάιντεν. Όταν ο Ομπάμα είπε πως θα απένειμε το μετάλιο στον Μπάιντεν, ο αντιπρόεδρος συγκινήθηκε εμφανώς.

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο» είπε ο Ομπάμα. «Τα τελευταία οκτώ χρόνια, δεν θα μπορούσε να είχε σταθεί πιο αφοσιωμένος ή πιο αποτελεσματικός συνεργάτης της προόδου που επιτελέσαμε» είπε ο Ομπάμα.

Και, για να σπάσει την ατμόσφαιρα, σημείωσε ότι αυτή είναι «η τελευταία ευκαιρία για το Διαδίκτυο να κοροϊδέψει την στενή μας σχέση». Καθώς Ομπάμα και Μπάιντεν φεύγουν από το Λευκό Οίκο, οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα είχαν αρχίσει να εξυμνούν με… σαρκασμό την «αδελφική συνεργασία» των δύο πολιτικών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα σύσκεψη για τον τελικό του Conference - Πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου 15.000 ενώ οι Ιταλοί δεν θα ξεπεράσουν τις 4.000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024