Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ θα έρθει για να... «καθαρίσει τον βούρκο»

Ο Τραμπ θα έρθει για να… «καθαρίσει τον βούρκο»

Με την μόνιμη επωδό ότι η νίκη του θα σηματοδοτήσει «το τέλος του διεφθαρμένου κατεστημένου της Ουάσινγκτον» κλείνει ο Τραμπ την εκστρατεία του. «Θα καθαρίσουμε τον βούρκο» λέει σε συγκέντρωση στην «πολύτιμη» πολιτεία της Φλόριντα στην τελική ευθεία για την κάλπη, και επιτίθεται ξανά στην Χίλαρι Κλίντον, αλλά και τους Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ...

Με την μόνιμη επωδό ότι η νίκη του θα σηματοδοτήσει «το τέλος του διεφθαρμένου κατεστημένου της Ουάσινγκτον» κλείνει ο Τραμπ την εκστρατεία του. «Θα καθαρίσουμε τον βούρκο» λέει σε συγκέντρωση στην «πολύτιμη» πολιτεία της Φλόριντα στην τελική ευθεία για την κάλπη, και επιτίθεται ξανά στην Χίλαρι Κλίντον, αλλά και τους Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ…

«Το συμβόλαιό μου με τον Αμερικανό ψηφοφόρο ξεκινά με ένα σχέδιο να βάλουμε ένα τέλος στην διαφθορά της κυβέρνησης ώστε να απαλλάξουμε την χώρα μας -και να την απαλλάξουμε σύντομα- από τις ομάδες ειδικών συμφερόντων που εγώ γνωρίζω τόσο καλά» υπογράμμισε ο μεγιστάνας, υποστηρίζοντας ότι η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον «προστατεύεται από ένα απόλυτα μεροληπτικό σύστημα».

«Θέλω όλο το κατεστημένο στην Ουάσιγκτον να ακούσει τις λέξεις που θα πούμε όλοι μαζί, όταν κερδίσουμε αύριο: θα καθαρίσουμε τον βούρκο» είπε ενώπιον των υποστηρικτών του.

«Δεν κατανοώ γιατί δεν υπάρχει κανένας στις συγκεντρώσεις της» διερωτήθηκε ο δισεκατομμυριούχος αναφερόμενος στην αντίπαλό του των Δημοκρατικών την οποία αποκάλεσε «παλιάνθρωπο».

Ο Τραμπ επιπλέον καταφέρθηκε εναντίον των τραγουδιστών Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ που βρέθηκαν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον την Παρασκευή το βράδυ στο Οχάιο σε μία ογκώδη συναυλία, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούν «άσεμνες» εκφράσεις που αν εκείνος τις ξεστόμιζε θα οδηγούνταν στην ηλεκτρική καρέκλα.

«Δεν θεωρείτε πως είναι απίστευτο [ότι] ο Τζέι Ζι και η Μπιγιονσέ χρησιμοποιούν άσεμνη γλώσσα στο τραγούδι, χρησιμοποιούν λέξεις που, εάν εγώ ποτέ τις ξεστόμιζα, θα με οδηγούσαν στην ηλεκτρική καρέκλα;» είπε.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος διατηρεί μια πολύ μικρή διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου στις πολιτείες κλειδιά της Φλόριντα (46% έναντι 45%) και της Βόρειας Καρολίνα (47% έναντι 45%), όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024