Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λήξη συναγερμού, ασφαλές το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου

Λήξη συναγερμού, ασφαλές το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου

Στην προσωρινή εκκένωση του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι βρετανικές αρχές αφότου ήχησε συναγερμός για πυρκαγιά. Ιατρικό προσωπικό προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε 26 άτομα που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και υπήρξαν αναφορές περί ενδεχόμενου «πυρκαγιάς από χημικά». Στο αεροδρόμιο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής. Κατόπιν ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο συναγερμός ήρθη καθώς δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις «χημικού συμβάντος».

Στην προσωρινή εκκένωση του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι βρετανικές αρχές αφότου ήχησε συναγερμός για πυρκαγιά. Ιατρικό προσωπικό προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε 26 άτομα που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και υπήρξαν αναφορές περί ενδεχόμενου πυρκαγιάς από ανάφλεξη χημικών.

Στο αεροδρόμιο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής. Κατόπιν ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο συναγερμός ήρθη καθώς δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις «χημικού συμβάντος».

Το αεροδρόμιο επαναλειτουργεί αλλά αναμένονται καθυστερήσεις στις πτήσεις.

«Δύο πλήρεις έλεγχοι του κτιρίου του [τερματικού σταθμού] του αεροδρομίου διεξήχθησαν από κοινού από πυροσβέστες και αστυνομικούς με ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό» ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου κηρύσσοντας ασφαλές το αεροδρόμιο.

«Δεν βρέθηκε καμιά ένδειξη πάνω από το φυσιολογικό και το κτίριο εξαερίστηκε, ερευνήθηκε και κηρύχθηκε ασφαλές» επισημαίνεται.

Σε ανάρτησή του στο Twitter το αεροδρόμιο Σίτι είχε αναφέρει νωρίτερα ότι ο αερολιμένας εκκενώθηκε εξαιτίας συναγερμού για πυρκαγιά και εξετάζονται τα αίτια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024