Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Pre-Hillary Sale»: Αγοράστε όπλα σε τιμή ευκαιρίας πριν βγει η Κλίντον

«Pre-Hillary Sale»: Αγοράστε όπλα σε τιμή ευκαιρίας πριν βγει η Κλίντον

Επενδύοντας στη ρητορική μίσους του Ντόναλντ Τραμπ και το φόβο που εσκεμμένα καλλιέργησε στους λάτρεις των όπλων με τις ψευδείς κατηγορίες ότι η Χίλαρι Κλίντον ουσιαστικά επιδιώκει να καταργήσει τη Δεύτερη Τροπολογία που κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, κατάστημα όπλων στο Λας Βέγκας προεξοφλεί νίκη της Κλίντον και προσφέρει «Pre-Hillary Sale» σε τυφέκια -προειδοποιώντας ότι οι τιμές θα εκτοξευτούν αφότου επικρατήσει η «απατεώνας»...


Επενδύοντας στη ρητορική μίσους του Ντόναλντ Τραμπ και το φόβο που εσκεμμένα καλλιέργησε στους λάτρεις των όπλων με τις ψευδείς κατηγορίες ότι η Χίλαρι Κλίντον ουσιαστικά επιδιώκει να καταργήσει τη Δεύτερη Τροπολογία που κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, κατάστημα όπλων στο Λας Βέγκας προεξοφλεί νίκη της Κλίντον και προσφέρει «Pre-Hillary Sale» σε τυφέκια -προειδοποιώντας ότι οι τιμές θα εκτοξευτούν αφότου επικρατήσει η «απατεώνας»…

Με ολοσέλιδη καταχώρηση στις αθλητικές σελίδες της τοπικής εφημερίδας Las Vegas Review-Journal, το κατάστημα όπλωνWestside Armory προσφέρει στους πελάτες του το εικονιζόμενο στη διαφήμιση τυφέκιο Smith & Wesson M&P Sport II στην εκπτωτική τιμή των 699 δολαρίων.

«Μην περιμένετε! Οι τιμές θα εκτοξευτούν αφότου έρθει η απατεώνας Χίλαρι» γράφει η καταχώρηση στην εφημερίδα, την οποία πρόσφατα αγόρασε ο δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ, Σέλντον Άντελσον.

Η αναφορά στην «απατεώνα Χίλαρι» -όπως σταθερά αποκαλεί ο Τραμπ την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών- είναι… πρόσκληση στους υποστηρικτές του μεγιστάνα να επωφεληθούν της ευκαιρίας.

Φωτογραφία με τη διαφήμιση του Westside Armory ανάρτησε την Κυριακή στο Twitter ο γνωστός πολιτικός αναλυτής του KTNV στη Νεβάδα Τζον Ράλστον.

Μεταξύ όλων των άλλων που έχει πει και κάνει, ο Τραμπ έχει κατηγορήσει την Χίλαρι Κλίντον ότι θέλει «να ξεφορτωθεί όλα τα όπλα» και να καταργήσει τη Δεύτερη Τροπολογία που κατοχυρώνει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή -γεγονός το οποίο μπορεί να πράξουν μόνο το Κογκρέσο και τρία τέταρτα των πολιτειών.

Ταυτόχρονα, σε μία από αναρίθμητες «μαύρες» στιγμές της προεδρίας του, ο Τραμπ έχει υπαινιχθεί ότι οι υπέρμαχοι της οπλοκατοχής «μπορούν να κάνουν κάτι» για να σταματήσουν την προεδρία Κλίντον -σχόλιο που ερμηνεύτηκε ευρέως ως παρότρυνση σε δολοφονική επίθεση εις βάρος της.

Αυτό που έχει εισηγηθεί η Χίλαρι Κλίντον, όπως και ο Μπαράκ Ομπάμα, είναι να ενισχυθούν οι έλεγχοι στο ιστορικό των υποψήφιων αγοραστών, να κλείσουν οι «τρύπες» που επιτρέπουν την πώληση όπλων online και σε εκθέσεις με ελάχιστους περιορισμούς ως προς το ποιος μπορεί να τα αγοράσει.

Παράλληλα, έχει προτείνει την επαναφορά της απαγόρευσης σε «επιθετικά όπλα» που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον τύπο του τυφεκίου που διαφημίζει το Westside Armory.

Η βιομηχανία των όπλων έχει επενδύσει στον φόβο νίκης Κλίντον για να αυξήσει τις πωλήσεις. Έχει αποδειχθεί επανειλημμένως κατά τη διακυβέρνηση Ομπάμα, τελευταία μετά τις σφαγές σε Νιούταουν και Ορλάντο, ότι οι κάτοχοι όπλων που φοβούνται ότι πολιτικοί των Δημοκρατιών θα «σφίξουν» το πλαίσιο της οπλοκατοχής είναι επιρρεπής στο να τρέξουν και να αγοράσουν και άλλα όπλα.

Οι πωλήσεις όπλων στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκαν στα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης των Δημοκρατικών σημειώνοντας ρεκόρ το 2015. Οι πωλήσεις «απογειώθηκαν» το 2008 μετά την πρώτη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα και ξανά το 2012 με την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο, σημειώνει η Washington Post.

«Γνώριζα πολύ καλά ότι η διαφήμιση θα ήταν αμφιλεγόμενη» είπε στο Bloomberg ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπλων Κάμερον Χόπκινς, σημειώνοντας ότι έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός στη διαφήμιση για να μην φανεί ότι το κατάστημα στηρίζει την Κλίντον, θεωρεί όμως ως βέβαιη τη νίκη της.

Ο ίδιος προσέθεσε, ως ήταν αναμενόμενο: «Ως επιχείρηση λιανικής δεν παίρνουμε πολιτική θέση με εξαίρεση το ‘ζήτημα των όπλων’ και σε αυτό πρέπει να ακολουθούμε τις θέσεις των υποψηφίων που στηρίζει η Εθνική Ένωση Όπλων [NRA]», η οποία και στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ευαγγελία Μπίφη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ανανεώνει με τους Κινγκς ο Μπράουν- Τι σημαίνει αυτό για τον Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς σκέφτονται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μάικ Μπράουν και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024