Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ και θρήνος στη Βρετανία που «σφάχτηκε νωρίς» στο -δικό της- πρωτάθλημα ράγκμπι

Σοκ και θρήνος στη Βρετανία που «σφάχτηκε νωρίς» στο -δικό της- πρωτάθλημα ράγκμπι

«Το τέλος του κόσμου»: Με τέτοιους τίτλους κυκλοφορούν την Κυριακή οι βρετανικές εφημερίδες, που φαίνεται ότι έχουν πάρει κάπως βαριά τον «πρόωρο» αποκλεισμό από το... βρετανικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι. Η Βρετανία βρίσκεται σχεδόν σε εθνικό... πένθος καθώς μέχρι στιγμής, κάθε χώρα που φιλοξενούσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράγκμπι είχε καταφέρει τουλάχιστον να φτάσει στα ημιτελικά...

«Το τέλος του κόσμου»: Με τέτοιους τίτλους κυκλοφορούν την Κυριακή οι βρετανικές εφημερίδες, που φαίνεται ότι έχουν πάρει κάπως βαριά τον «πρόωρο» αποκλεισμό από το… βρετανικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι.

Η Βρετανία βρίσκεται σχεδόν σε εθνικό πένθος καθώς μέχρι τώρα κάθε χώρα που φιλοξενούσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράγκμπι είχε καταφέρει τουλάχιστον να φτάσει στα προημιτελικά…

Tο βράδυ του Σαββάτου, οι Άγγλοι με δυσκολία μπόρεσαν να πιστέψουν ότι έχασαν από τους Αυστραλούς με 33-13.

Η ατιμωτική διαφορά δεν συγκρίνεται με την «ντροπή» του αποκλεισμού τόσο νωρίς από το πρωτάθλημα που φιλοξενεί η ίδια η Βρετανία, και μάλιστα σε ένα από τα θεωρούμενα εθνικά αθλήματα.

Η Daily Mail κυκλοφορεί με τίτλο «το τέλος του κόσμου», «η Βρετανία οδηγείται στο ξίφος» γράφει ο Guardian, μία «Βρετανία αποσβολωμένη» μετά την «κατακλυσμιαία αποτυχία» βλέπει ο Independent και ούτω καθεξής.

Η απογοήτευση των Βρετανών είχε φανεί ήδη από την αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι που παρακολουθούσε τον αγώνα στο στάδιο: Ο αρχικά εύθυμος πρίγκιπας είχε βυθίσει το πρόσωπό του στις παλάμες του ενώ η ομάδα σφαζόταν κυρίως από τον αυστραλό Μπέρναρντ Φόλεϊ -υπεύθυνο για τους 28 από τους 33 πόντους που κατάφερε η Αυστραλία.

Το πλήγμα εκτιμάται ότι μπορεί να έχει ακόμη και οικονομικές συνέπειες για το ίδιο το πρωτάθλημα και την οικονομική κίνηση «περιφερειακά» των αγώνων.

Με τον αποκλεισμό τους, οι Βρετανοί -πρώτη πληθυσμιακή ομάδα-στόχος για τα εισιτήρια- ίσως ενδιαφερθούν λιγότερο να γεμίσουν τα γήπεδα του πρωταθλήματος στη χώρα τους ενώ οι ιδιοκτήτες παμπ έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν τις εκτιμήσεις τους για τον τζίρο των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024