Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Με δακρυγόνα και ξύλο σταματά η Ουγγαρία τους πρόσφυγες στα σύνορα

Δακρυγόνα, ξύλο και τεθωρακισμένα περίμεναν τους πρόσφυγες στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία. Η Βουδαπέστη έθεσε σε εφαρμογή την πολιτική των «κλειστών συνόρων», μόνο που η πράξη  αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ' ό,τι η θεωρία. Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις σκηνές στα σερβοουγγρικά σύνορα. Η Ουγγαρία επιμένει ότι ότι τα σύνορα κλείνουν εντελώς για τις επόμενες 30 ημέρες, ωστόσο όλο και περισσότεροι είναι οι πρόσφυγες που καταφθάνουν. Δείτε το φωτορεπορτάζ και τα βίντεο...

Δακρυγόνα, ξύλο και τεθωρακισμένα περίμεναν τους πρόσφυγες στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία. Η Βουδαπέστη έθεσε σε εφαρμογή την πολιτική των «κλειστών συνόρων», μόνο που η πράξη αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ ό,τι η θεωρία. Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις σκηνές στα σερβοουγγρικά σύνορα. Η Ουγγαρία επιμένει ότι ότι τα σύνορα κλείνουν εντελώς για τις επόμενες 30 ημέρες, ωστόσο όλο και περισσότεροι είναι οι πρόσφυγες που καταφθάνουν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024