Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ομιλία Γιούνκερ στην Ευρωβουλή για την Κατάσταση της Ένωσης

Ομιλία Γιούνκερ στην Ευρωβουλή για την Κατάσταση της Ένωσης

Την πρώτη ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης θα απευθύνει την Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Το in.gr θα μεταδώσει απ' αυθείας την ομιλία και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την πρώτη ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης θα απευθύνει την Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το προσφυγικό, η κρίση στην Ελλάδα, το Πρόγραμμα Εργασίας της Επιτροπής για το 2016, η κατάσταση στην ευρωζώνη εκτιμάται πως θα βρεθούν στην ατζέντα της παρουσίας του κ. Γιούνκερ στην Ευρωβουλή.

Οι ευρωβουλευτές αναμένουν από τον πρόεδρο Γιούνκερ -ο οποίος εξελέγη πέρσι από το Κοινοβούλιο στη βάση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών- να παρουσιάσει μια ανασκόπηση σχετικά με τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα, ένα περίγραμμα των προγραμματισμένων πρωτοβουλιών της Επιτροπής, καθώς και ένα μακροπρόθεσμο όραμα σχετικά Ένωση. Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στη μεταναστευτική κρίση και το Σένγκεν, την Ελλάδα και την Ευρωζώνη, την ανάπτυξη και την απασχόληση στην ΕΕ.

Η ομιλία του κ. Γιούνκερ θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. ώρα Ελλάδος παρουσία των επικεφαλής και των μελών των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα ακολουθήσει συζήτηση, για να ολοκληρωθεί με τις απαντήσεις του προέδρου της Επιτροπής στις ερωτήσεις και τις παρεμβάσεις των ευρωβουλευτών.

Οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά, όπως και να παρακολουθήσουν την ομιλία και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας: http://www.soteu.eu/

ΤΟ IN.GR ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗ ΣYZHΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024