Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και μετά το ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με τους συντονιστές του

Και μετά το ντιμπέιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με τους συντονιστές του

Συνεχίζει απτόητος την προεκλογική του εκστρατεία ο πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ μετά το πρώτο ντιμπέιτ των κυριότερων υποψηφίων των Ρεπουμπλικάνων. Αφού έκανε το προσωπικό του σόου και προκάλεσε την οργή τουλάχιστον μίας από τους συντονιστές της συζήτησης, ο Τραμπ επανήλθε μέσω Twitter προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες περί μισογυνισμού.

Συνεχίζει απτόητος την ξέφρενη προεκλογική του εκστρατεία ο πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ μετά το πρώτο ντιμπέιτ των κυριότερων υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Αφού έκανε το προσωπικό του σόου και προκάλεσε την οργή τουλάχιστον μίας από τους συντονιστές της συζήτησης, ο Τραμπ επανήλθε μέσω Twitter προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες περί μισογυνισμού.

Καταρχήν χαρακτήρισε «κακή» και «μη επαγγελματία» την δημοσιογράφο του Fox News, Μέγκιν Κέλι. Μάλιστα παρέθεσε και τα tweets αρκετών άλλων χρηστών, προκειμένου να στηρίξει τα επιχειρήματά του.

H δημοσιογράφος τον προκάλεσε στη διάρκεια του ντιμπέιτ, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τις ευτραφείς γυναίκες «γουρούνια» και «χοντρές».

Ο Τραμπ απάντησε στην Κέλι, λέγοντας ότι «χοντρή» έχει αποκαλέσει μόνο την ηθοποιό Ρόζι Ο’ Ντόνελ και ότι αυτό που έχει καταστρέψει τις ΗΠΑ είναι η υπερβολή στον «πολιτικό καθωσπρεπισμό».

Δεν έχω χρόνο για τέτοια, της είπε.

Πάντως, αρκετοί οπαδοί των ρεπουμπλικάνων που ρωτήθηκαν μετά το πέρας της τηλεμαχίας για τον Τραμπ, δεν μάσησαν τα λόγια τους.

Η Τάρια Ο’ Νιλ από το Ουισκόνσιν είπε ότι ο Τραμ ήταν διασκεδαστικός. «Δεν είναι αληθινός ρεπουμπλικάνος και ελπίζω τώρα να το βλέπει αυτό ο κόσμος.»

Η Σάντι Ρέιμπ από το Οχάιο δήλωσε ικανοποιημένη από ορισμένες από τις απαντήσεις που έδωσε, αλλά κατέληξε με την ευχή: «Ελπίζω να μην γίνει πρόεδρος»…

Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις από την είσοδό του στην κούρσα για το χρίσμα τον Ιούνιο.

Οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι από Δημοκρατικός μετατράπηκε σε Ρεπουμπλικάνο τα τελευταία χρόνια, αλλάζοντας θέσεις σε προσφιλή στους Ρεπουμπλικανούς θέματα όπως οι αμβλώσεις, η μετανάστευση και η υγειονομική ασφάλιση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024