Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NYTimes: Ο Μπάιντεν εξετάζει διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών

NYTimes: Ο Μπάιντεν εξετάζει διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο διεκδίκησης του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times. Ο γιος του Μπάιντεν, Μπο, που πέθανε πριν από λίγους μήνες από καρκίνο, φέρεται να είχε προτρέψει τον πατέρα του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο διεκδίκησης του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πηγές που έχουν μιλήσει με τον Τζο Μπάιντεν και με τους συνεργάτες του, η κίνηση αυτή θα μπορούσε να απειλήσει τις προεδρικές βλέψεις της Χίλαρι Κλίντον.

Οι συνεργάτες του Τζο Μπάιντεν φέρεται να έχουν ξεκινήσει επαφές με ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών και με δωρητές που δεν έχουν πειστεί από την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον ή που βλέπουν τα «αδύναμα σημεία» της υποψηφιότητάς της.

Σύμφωνα με τους New York Times, οι συζητήσεις λαμβάνουν χώρα σε ήσυχα γεύματα ή σε μυστικές τηλεφωνικές συνομιλίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Μπο, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη ζωή του, τον είχε προτρέψει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.

Επισήμως, ο Τζο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει τις προθέσεις του στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο Μπάιντεν, πάντως, φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με τη Χίλαρι Κλίντον και σέβεται την επιθυμία του Δημοκρατικού Κόμματος να είναι μια γυναίκα υποψήφια, γεγονός που θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα για τον 72χρονο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024