Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πατινάζ» έκανε αεροσκάφος στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης

«Πατινάζ» έκανε αεροσκάφος στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης

Αεροσκάφος MD-88 της Delta Airlines γλίστρησε έξω από τον καλυμμένο με πυκνό χιόνι αεροδιάδρομο και προσέκρουσε σε τμήμα της περίφραξης κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στον αερολιμένα Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Η πτήση 1086 με 125 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη από την Ατλάντα της Τζόρτζια. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες. Το αεροδρόμιο έκλεισε μέχρι νεωτέρας.

Αεροσκάφος MD-88 της Delta Airlines γλίστρησε έξω από τον καλυμμένο με πυκνό χιόνι αεροδιάδρομο και προσέκρουσε σε τμήμα της περίφραξης κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στον αερολιμένα Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες.

Η πτήση 1086 με 125 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα της Τζόρτζια με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:10 το πρωί (τοπική ώρα) κατά την τροχοδρόμηση στο Λα Γκουάρντια εν μέσω κακοκαιρίας. Στη Νέα Υόρκη χιονίζει και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί επιβατών, σύμφωνα με αξιωματούχο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ (FDA) που επικαλείται το δίκτυο NBC, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες του αεροσκάφους και επιβατών, οι οποίοι τυλιγμένοι με βαριά παλτά και κασκόλ βαδίζουν στο παχύ χιόνι μεταφέροντας τις αποσκευές τους.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος με φουσκωτές τσουλήθρες και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον τερματικό σταθμό του λεωφορείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Delta, χωρίς επίσης να κάνει λόγο για τραυματίες.

Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος με τη βοήθεια των τσουληθρών έκτακτης ανάγκης και έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, προσέθεσε η Delta, που από την πλευρά της δεν κάνει αναφορές για τραυματίες

Πριν το ατύχημα η κακοκαιρία που πλήττει τη Νέα Υόρκη είχε προκαλέσει την ακύρωση 40% των πτήσεων προς το Λα Γκουάρντια, σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο που καταγράφει τις πτήσεις Flightaware.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024