Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ισπανία «δεν είναι Ελλάδα», λέει η Μαδρίτη κοιτάζοντας το Podemos

Η Ισπανία «δεν είναι Ελλάδα», λέει η Μαδρίτη κοιτάζοντας το Podemos

Η κατάσταση στην Ισπανία, τόσο οικονομική όσο και πολιτική, «δεν είναι συγκρίσιμη με εκείνη στην Ελλάδα» σχολιάζει ο ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Η περίπτωση του ισπανικού ενδιαφέροντος για την ελληνική κάλπη είναι ιδιαίτερη: Το Podemos μοιάζει πολύ με τον ΣΥΡΙΖΑ και, εν όψει της κάλπης του Δεκεμβρίου, η ενασχόληση στη Μαδρίτη με τον Αλ.Τσίπρα γίνεται πάντοτε με συνειρμούς για το εσωτερικό ισπανικό τοπίο.

Η κατάσταση στην Ισπανία, τόσο οικονομική όσο και πολιτική, «δεν είναι συγκρίσιμη με εκείνη στην Ελλάδα» σχολιάζει ο ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίντος μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ.

Η περίπτωση του ισπανικού ενδιαφέροντος για την ελληνική κάλπη είναι ιδιαίτερη: Το Podemos μοιάζει πολύ με τον ΣΥΡΙΖΑ και, εν όψει της κάλπης του Δεκεμβρίου, η ενασχόληση στη Μαδρίτη με τον Αλ.Τσίπρα γίνεται πάντοτε με συνειρμούς για το εσωτερικό ισπανικό τοπίο.

Σε συνέντευξή του στο Expansion, ο ισπανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως δεν υπάρχει «κίνδυνος διάχυσης» στην Ισπανία εξαιτίας της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγοντας πως η κατάσταση στις δύο χώρες είναι διαφορετική, τόνισε πως η Μαδρίτη «απέφυγε τη διάσωση».

Ο ντε Γκίντος τόνισε επίσης πως η Αθήνα θα συνεχίσει να χρειάζεται την οικονομική στήριξη της Ευρωζώνης και πως η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις, τις οποίες και χαρακτήρισε απαραίτητες για επιστροφή στην ανάκαμψη.

Όσον αφορά το Podemos, εξέφρασε την πεποίθηση πως «οι πολίτες στο τέλος θα εκτιμήσουν την αξία της πολιτικής σταθερότητας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024