Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος στο Παρίσι μετά τις ένοπλες επιθέσεις

Τρόμος στο Παρίσι μετά τις ένοπλες επιθέσεις

Ο τρόμος και η ένταση είναι φανερή στο Παρίσι μετά τις επιθέσεις στα γραφεία του Charlie Hebdo, καθώς και τη δολοφονία γυναίκας δημοτικής αστυνομικού στη γαλλική πρωτεύουσα. Μπλόκα έχουν στηθεί σε όλες τις εξόδους του Παρισιού, ενώ ελικόπτερα πετούν πάνω από την πόλη, καθώς έχει στηθεί ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και την αποφυγή νέων επιθέσεων.

Ο τρόμος και η ένταση είναι φανερή στο Παρίσι μετά τις επιθέσεις στα γραφεία του Charlie Hebdo, καθώς και τη δολοφονία γυναίκας δημοτικής αστυνομικού στη γαλλική πρωτεύουσα.


Μπλόκα έχουν στηθεί σε όλους τους δρόμους που οδηγούν εντός και εκτός Παρισιού, ενώ ελικόπτερα πετούν πάνω από την πόλη, καθώς έχει στηθεί ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και την αποφυγή νέων επιθέσεων.

Ένα όργιο φημών έχει ξεκινήσει με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν την εμφάνισή τους σε μέσα ενημέρωσης, συμβάλλοντας στο κλίμα πανικού.

Αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ θέλουν τους δύο υπόπτους για την επίθεση στο Charlie Hebdo να έχουν θεαθεί στην περιοχή Αιν, βορειοδυτικά του Παρισιού.

Όπως αναφέρει ανταποκριτής του Guardian στα περίχωρα του Παρισιού, επικρατεί αγωνία, η οποία αγγίζει τα όρια του «φόβου».

Νωρίτερα, αναφορές έκαναν λόγο ότι ένας ένοπλος εντοπίστηκε στο οικονομικό κέντρο του Παρισιού, τη Λα Ντεφάνς. Οι αναφορές δεν επιβεβαιώθηκαν.

Πολλοί είναι εκείνοι που καλούν να υπάρξει ψυχραιμία, μέχρι να υπάρξει επίσημη πληροφόρηση από την αστυνομία.

Παρά το κλίμα που επικρατεί στην πόλη, οι Παριζιάνοι δεν διστάζουν να βγουν στους δρόμους για να τιμήσουν τα θύματα της επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, τηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Διαβάστε επίσης

Επτά προσαγωγές για το Charlie Hebdo – παραδόθηκε ένας ύποπτος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024