Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επτάχρονη βγήκε, μόνη επιζήσασα, από τα συντρίμμια αεροσκάφους στο Κεντάκι

Επτάχρονη βγήκε, μόνη επιζήσασα, από τα συντρίμμια αεροσκάφους στο Κεντάκι

Ένα επτάχρονο κορίτσι κατάφερε να βγει, μόνο του, από τα συντρίμμια μικρού αεροσκάφους που είχε πέσει στο νοτιοανατολικό Κεντάκι. Το κορίτσι ξεκίνησε να περπατάει, έφτασε σε κατοικία και ειδοποίησε για το τι είχε συμβεί. Στο σημείο της πρόσκρουσης βρέθηκαν νεκροί και οι τέσσερις υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Ένα επτάχρονο κορίτσι κατάφερε να βγει, μόνο του, από τα συντρίμμια μικρού αεροσκάφους που είχε πέσει στο νοτιοανατολικό Κεντάκι.

Το κορίτσι ξεκίνησε να περπατάει, έφτασε σε κατοικία και ειδοποίησε για το τι είχε συμβεί, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής, Ντιν Πάτερσον.

Στο σημείο της πρόσκρουσης βρέθηκαν νεκροί και οι τέσσερις υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος. «Είναι θαύμα που επέζησε, αλλά και τραγωδία που σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι» είπε ο Πάτερσον.

Το αεροσκάφος ήταν ένα μικρό Piper PA-34 που έστειλε σήμα κινδύνου για προβλήματα με τον κινητήρα, όπως ανέφερε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA).

Το σήμα χάθηκε και το αεροπλάνο έπεσε. Το κορίτσι, αποπροσανατολισμένο αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, έφτασε σε κοντινό σπίτι.

Η FAA στο ενδιάμεσο αναζητούσε το σημείο της συντριβής, το οποίο και τελικά βρέθηκε σε δάσος κοντά στη λίμνη του Κεντάντι. Εκεί βρέθηκαν και οι σοροί των τεσσάρων, η σχέση των οποίων με την επτάχρονη δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024