Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Τραγωδία-μυστήριο με οκτώ παιδιά νεκρά σε σπίτι

Αυστραλία: Τραγωδία-μυστήριο με οκτώ παιδιά νεκρά σε σπίτι

Νεκρά βρέθηκαν οκτώ παιδιά, το μικρότερο ηλικίας μόλις 18 μηνών, σε σπίτι στο Κερνς της Αυστραλίας με μία 34χρονη γυναίκα να έχει υποστεί τραύματα από μαχαίρι. Η αστυνομία δεν δίνει μέχρι στιγμής επισήμως πληροφορίες για το πώς πέθαναν τα παιδιά -τα τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως μαχαιρώθηκαν- και πιστεύει πως η 34χρονη είναι μητέρα των επτά εξ αυτών.

Νεκρά βρέθηκαν οκτώ παιδιά, το μικρότερο ηλικίας μόλις 18 μηνών, σε σπίτι στο Κερνς της Αυστραλίας με μία 34χρονη γυναίκα να έχει υποστεί τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία δεν δίνει μέχρι στιγμής επισήμως πληροφορίες για το πώς πέθαναν τα παιδιά -τα τοπικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως μαχαιρώθηκαν- και πιστεύει πως η 34χρονη είναι μητέρα των επτά εξ αυτών.

Θεωρείται επίσης πιθανό, αλλά ακόμη η αστυνομία δεν το έχει επιβεβαιώσει, πως υπήρχε συγγενική σχέση και με το όγδοο παιδί.«Η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κανέναν τρίτο» περιορίστηκε να αναφέρει από την πλευρά της αστυνομίας ο επιθεωρητής Μπρούνο Άσνικαρ. «Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί το κοινό παρά μόνο για το ότι ήταν ένα πολύ τραγικό περιστατικό» είπε.

Η 34χρονη, που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, έχει μαχαιρωθεί στο στήθος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Το μεγαλύτερο των νεκρών παιδιών ήταν ηλικίας 15 ετών και το νεότερο 18 μηνών.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι γυναίκα που δήλωσε ξαδέλφη της τραυματισμένης είπε πως τα οκτώ παιδιά ήταν αδέλφια και ότι η τραυματίας είναι η μητέρα τους. Σύμφωνα με την γυναίκα που μίλησε στα ΜΜΕ, τους εννέα βρήκε στο σπίτι 20χρονος, επίσης γιος της 34χρονης -πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024