Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νωρίτερα θα τελειώσει την κοινωφελή εργασία ο Μπερλουσκόνι λόγω καλής διαγωγής

Νωρίτερα θα τελειώσει την κοινωφελή εργασία ο Μπερλουσκόνι λόγω καλής διαγωγής

Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής». Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο (όπου παρέχει κοινωνικά ωφέλιμη εργασία) τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο.

Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής».

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με εκπομπή του τηλεοπτικού του ομίλου Canale 5.

Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο, όπου εκτίει την ποινή του που έχει μετατραπεί σε κοινωφελή εργασία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο, όταν θα τελείωναν, κανονικά, οι δώδεκα μήνες της εναλλακτικής αυτής ποινής.

Σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός», μόλις -όπως ευελπιστεί- «η καταδίκη για φορολογική απάτη ακυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Ο Μπερλουσκόνι στις ίδιες δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του νόμου ο οποίος θα προσφέρει στα παιδιά των μεταναστών που φοιτούν σε ιταλικά σχολεία, το δικαίωμα να λάβουν την ιταλική υπηκοότητα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024