Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυστύχημα με πλοίο βορειοκορεατικών συμφερόντων ανοικτά της Ν.Κορέας

Δυστύχημα με πλοίο βορειοκορεατικών συμφερόντων ανοικτά της Ν.Κορέας

Η νοτιοκορεατική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Μογγολίας και 16 βορειοκορεάτες ναυτικούς πλήρωμα βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Κορέας. Το πλοίο που μετέφερε προϊόντα σιδήρου και χάλυβα βυθίστηκε περίπου 60χλμ από την πόλη Γεοσού στα νότια της κορεατικής χερσονήσου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Η νοτιοκορεατική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Μογγολίας και 16 βορειοκορεάτες ναυτικούς πλήρωμα βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Ν.Κορέας.

Το πλοίο που μετέφερε προϊόντα σιδήρου και χάλυβα βυθίστηκε περίπου 60χλμ από την πόλη Γεοσού στα νότια της κορεατικής χερσονήσου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Ν.Κορέας, Yonhap.
{{{ map }}}
Δύο από τα μέλη του πληρώματος του επί της ουσίας βορειοκορεατικού πλοίου, ανασύρθηκαν από τη θάλασσα νεκροί, ενώ άλλοι τρεις διασώθηκαν από την ακτοφυλακή της Ν.Κορέας.

Τα υπόλοιπα 11 μέλη του πληρώματος αγνοούνται και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους από την νοτιοκορεάτικη ακτοφυλακή με τη βοήθεια των ιαπωνικών αρχών.

Το πλοίο φέρεται να είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Τσονγκίν στη βορειοανατολική ακτή της Βόρειας Κορέας με τελικό προορισμό λιμάνι της Κίνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024