Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σεξ και εξουσία στο Άρκορε», το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ σε γκράφικ νόβελ

«Σεξ και εξουσία στο Άρκορε», το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ σε γκράφικ νόβελ

Ένα γκράφικ νόβελ με τίτλο Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Άρκορε κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στα βιβλιοπωλεία της Ιταλίας με την υπογραφή των δημοσιογράφων Τζάνι Μπαρμπατσέτο και Μανουέλα Ντ' Αλεσάντρο και του σκιτσογράφου Λούκα Φεράρα, οι οποίοι παρουσιάζουν το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ ως το τέλος της εποχής του μπερλουσκονισμού, και όπως αναφέρουν δίνουν έμφαση στο τρίπτυχο εξουσία, σεξ και υπέρβαση κάθε ορίου που συναντάμε στις επιθυμίες πολλών ανθρώπων.

Ένα γκράφικ νόβελ με τίτλο Ρούμπι, σεξ και εξουσία στο Άρκορε (Ruby, sesso e potere ad Arcore) κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στην Ιταλία.

Οι δημοσιογράφοι Τζάνι Μπαρμπατσέτο και Μανουέλα Ντ’ Αλεσάντρο μαζί με τον σκιτσογράφος Λούκα Φεράρα έρχονται να παρουσιάσουν με τον δικό τους τρόπο την διαβόητη υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ που οδήγησε στη δίκη Μπερλουσκόνι για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκου.

Πρόκειται για την ιστορία της Καρίμα ελ Μαχρούγκ -ή Ρούμπι-, των διαβόητων πάρτι στην βίλα του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, και τη δικαστική δίωξη σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι «αποφάσισαν να παρουσιάσουν το σκάνδαλο ως το τέλος μιας εποχής, το τέλος του μπερλουσκονισμού» και να δώσουν έμφαση στο τρίπτυχο «εξουσία, σεξ και υπέρβαση κάθε ορίου, που συναντάμε στις επιθυμίες πολλών ανθρώπων».

Ο ιταλικός Τύπος γράφει ότι στο κόμικ παρουσιάζονται τα πρόσωπα τα οποία επιτυγχάνουν να μπουν στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού με στόχο να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους κινούμενα στα παρασκήνια, με τρόπο σκοτεινό.

Το βιβλίο των Μπαρμπατσέτο, Ντ’ Αλεσάντρο και Φεράρα συμπεριλαμβάνει ένα λεπτομερειακό χρονολόγιο για το ξέσπασμα και την εξέλιξη του σκανδάλου αυτού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζιντάν παραμένει, στα 51 του χρόνια, το 10άρι των ονείρων (vids)

Ο Γάλλος παλαίμαχος μέσος χάρισε μοναδικές στιγμές με τα... κόλπα του, σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024