Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Βαλερί Τριερβελέρ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Βαλερί Τριερβελέρ

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο το Σάββατο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρική εξάντληση, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match. Η Τριερβελέρ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από δημοσίευμα περιοδικού που ήθελε τον σύντροφό της, Φρανσουά Ολάντ, να διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο το Σάββατο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρική εξάντληση, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match.

Η Τριερβελέρ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μετά από δημοσίευμα περιοδικού που ήθελε τον σύντροφό της, Φρανσουά Ολάντ, να διατηρεί δεσμό με την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ.

Η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί, συμπλήρωσε το περιοδικό στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος.

Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία.

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού το κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία.

Πολλά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το τι ειπώθηκε στο νοσοκομείο. Πληροφορίες θέλουν τον Φρανσουά Ολάντ να προσπαθεί να πείσει τη Βαλερί Τριερβελέρ για έναν «βελούδινο» χωρισμό, με την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.

Άλλωστε, οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα παραμείνει Πρώτη Κυρία.

Στη διάρκεια της εβδομάδας η Γκαγιέ υπήρξε εξώφυλλο στα περισσότερα γαλλικά περιοδικά. Φαίνεται ότι η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία, σε αντίθεση με τη 48χρονη δημοσιογράφο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Καζάνι που… βράζει ο λαός του Παναθηναϊκού: «Μας έχει ξεφτιλίσει ο Τούρκος και ο Αλαφούζος που τον έφερε» (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή στην Τούμπα – Οργισμένα σχόλια στα social media – Ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024