Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία: Αποκάλυψε εξωσυζυγική σχέση υπουργού και βρέθηκε νεκρή

Ινδία: Αποκάλυψε εξωσυζυγική σχέση υπουργού και βρέθηκε νεκρή

Νεκρή στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί βρέθηκε η σύζυγος υπουργού, αφού πρώτα είχε αποκαλύψει μέσω Twitter ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με δημοσιογράφο από το Πακιστάν. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Νεκρή στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί βρέθηκε η σύζυγος υπουργού, αφού πρώτα είχε αποκαλύψει μέσω Twitter ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με δημοσιογράφο από το Πακιστάν.

Ο Σάσι Ταρούρ, υπουργός επιφορτισμένος με το χαρτοφυλάκιο των Ανθρωπίνων Πόρων και πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, επιβεβαίωσε τον θάνατο της συζύγου του Σουνάντα Πούσκαρ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India, επικαλούμενο πηγές της Αστυνομίας τις οποίες δεν κατονόμασε.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Είχε προηγηθεί η δημοσίευση ενός δελτίου Τύπου, όπου ανέφερε ότι «η Σουνάντα ήταν άρρωστη και νοσηλευόταν, ενώ χρειάζεται ξεκούραση».

Η Σουνάντα Πούσκαρ, που είχε παντρευτεί τον Σάσι Ταρούρ το 2010, είχε παραδεχθεί ότι είχε «χακάρει» το λογαριασμό του συζύγου της στο Twitter για να στείλει μηνύματα με τα οποία αποκάλυπτε ότι εκείνος την είχε απατήσει με τη Μερ Ταράρ, Πακιστανή δημοσιογράφο, την οποία αργότερα είχε χαρακτηρίσει «πράκτορα του Πακιστάν», σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Indian Express.

Ο Σάσι Ταρούρ διετέλεσε για κάποιο διάστημα αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, ενώ αναγκάστηκε σε παραίτηση το 2010 εξαιτίας σκανδάλου στο οποίο είχε εμπλακεί η σύζυγός του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024