Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Θα αποκήρυττα τα παιδιά μου αν εμπλέκονταν σε σκάνδαλο

Ερντογάν: Θα αποκήρυττα τα παιδιά μου αν εμπλέκονταν σε σκάνδαλο

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο τούρκος πρωθυπουργός ότι ο πρωτότοκος γιος του, Μπιλάλ, εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς που κλονίζει την κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα. «Πρόσφατα, η αντιπολίτευση εξαπέλυσε μια δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον των παιδιών μου. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: Εάν κάποιο από τα παιδιά μου εμπλεκόταν σε μια τέτοια υπόθεση θα το αποκήρυττα αμέσως» είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ότι ο πρωτότοκος γιος του, Μπιλάλ, εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς που κλονίζει την κυβέρνησή του το τελευταίο διάστημα.

«Πρόσφατα, η αντιπολίτευση εξαπέλυσε μια δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον των παιδιών μου. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής: εάν κάποιο από τα παιδιά μου εμπλεκόταν σε μια τέτοια υπόθεση θα το αποκήρυττα αμέσως» είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το όνομα του Μπιλάλ Ερντογάν περιλαμβανόταν στον κατάλογο των περίπου 30 επιχειρηματιών και βουλευτών σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις εισαγγελικές αρχές της Κωνσταντινούπολης. Η δικαστική αστυνομία, ωστόσο, αρνήθηκε να εκτελέσει το ένταλμα αυτό.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ διαβεβαίωσε ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ένταλμα σε βάρος του 34χρονου Μπιλάλ για αθέμιτη άσκηση επιρροής μέσω του ιδρύματος Turgev του οποίου είναι πρόεδρος.

«Θέλω να επιβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε ποτέ ένταλμα σύλληψης ούτε εντολή για την κράτηση του Μπιλάλ Ερντογάν» είπε ο υπουργός σημειώνοντας ότι «οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έχει εγκαταλείψει τη χώρα ή κρύβεται δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024