Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα γενέθλια του Σουμάχερ γιορτάζουν σιωπηλά οι φίλοι του στο νοσοκομείο

Τα γενέθλια του Σουμάχερ γιορτάζουν σιωπηλά οι φίλοι του στο νοσοκομείο

Τα 45 κλείνει την Παρασκευή ο Μίκαελ Σουμάχερ και εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, προκειμένου να του στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης. Ο διάσημος πιλότος της F1 εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα 45 κλείνει την Παρασκευή ο Μίκαελ Σουμάχερ και εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, προκειμένου να του στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και αγάπης.

Η σελίδα στο Facebook της ομάδας F1 αναφέρει ότι τα μέλη των Club Scuderia Ferrari θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τον Σουμάχερ οργανώνουν «σιωπηλή συγκέντρωση ντυμένοι στα κόκκινα».

Μέλη των κλαμπ της Ferrari από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ το πρωί με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Ο Σουμάχερ έφυγε από τη Ferrari το 2006 ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αλλά το 2010 επιχείρησε τη μεγάλη επιστροφή και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Mercedes για να αποχωρήσει οριστικά πριν από ένα χρόνο.

Η οικογένεια του θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους γιατρούς του νοσοκομείου για την προσπάθεια που κάνουν, όπως και τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές.

Ο διάσημος πιλότος της F1 εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δεν εκδίδουν πλέον ανακοινωθέντα αν δεν υπάρχουν ουσιαστικές μεταβολές στην υγεία του.

Στο πλευρό του Γερμανού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, ο πατέρας του αλλά και ο νεότερος αδελφός του, ο οποίος είναι και εκείνος πιλότος της F1.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των γαλλικών αρχών για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αποφασιστικής σημασίας, ενώ η υπόθεση ενδέχεται να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης, εάν εντοπιστούν ποινικές ευθύνες.

Σύμφωνα με την εισαγγελία και τους υπευθύνους της πίστας στο Μεριμπέλ, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα σε βράχο, ενώ έκανε σκι με τον γιο του σε μια περιοχή εκτός πίστας.

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, το κράνος του, το οποίο «έσπασε σε δύο μέρη» κατά την πρόσκρουση, δεν ήταν αρκετό για να τον προστατεύσει. Όμως, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Ζαμπίνε Κεμ, ο Σουμάχερ δεν πήγαινε γρήγορα τη στιγμή του ατυχήματος. «Προφανώς, το κράνος του έσπασε» είπε.

Νέα δεδομένα για το ατύχημα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χτύπησε προσπαθώντας να βοηθήσει τη μικρή κόρη ενός φίλου του.

Το κορίτσι έπεσε την ώρα που έκανε σκι και ο Σουμάχερ, παρέκκλινε της καθορισμένης διαδρομής ώστε να το βγάλει από τη δύσκολη θέση. Έπεσε όμως στο σημείο όπου υπήρχε βαθύτερο χιόνι, γεγονός που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024