Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αεροσκάφος προσέκρουσε σε κτίριο στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

Αεροσκάφος προσέκρουσε σε κτίριο στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

Ένα Boeing 747 της British Airways με 202 επιβάτες και πλήρωμα προσέκρουσε με το πτερύγιό του σε ένα μικρό κτίριο του διεθνούς αεροδρομίου 'Ολιβερ Τάμπο του Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο διάδρομο απογείωσης. Τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.

ΈναBoeing 747 της British Airways με 202 επιβάτες και πλήρωμα προσέκρουσε με το πτερύγιό του σε ένα μικρό κτίριο του διεθνούς αεροδρομίου Όλιβερ Τάμπο του Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο διάδρομο απογείωσης. Τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.

Το Boeing 747-400, το οποίο είχε προορισμό το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, μπήκε σε ένα τροχόδρομο πολύ στενό για τις διαστάσεις του και «το δεξιό πτερύγιο χτύπησε πάνω σε ένα μικρό κτίριο γραφείων», εξήγησε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της αεροπορικής αρχής της Νότιας Αφρικής (CAA).

«Ο πύργος ελέγχου είχε υποδείξει έναν τροχόδρομο, αλλά ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης επέλεξαν έναν άλλον» τόνισε ο εκπρόσωπος. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής.

Τέσσερις άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο τραυματίστηκαν. Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των 185 επιβατών και των 17 μελών του πληρώματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024