Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα αίτια της κατάρρευσης του Apollo Theatre αναζητά η βρετανική αστυνομία

Τα αίτια της κατάρρευσης του Apollo Theatre αναζητά η βρετανική αστυνομία

Τους 81 έφτασαν οι τραυματίες από την κατάρρευση της οροφής του γνωστού θεάτρου Apollo στο Λονδίνο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση. Επτά άτομα νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα, ενώ η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Το Apollo Theatre χτίστηκε το 1901 και έχει χωρητικότητα 775 θεατών. Δείτε φωτογραφίες.

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της οροφής του γνωστού θεάτρου Apollo στο Λονδίνο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι 81 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι εκ των οποίων φέρουν πληγές στο κεφάλι, ενώ 7 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού υπέστησαν σοβαρότερους τραυματισμούς. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

«Ήταν σαν μια μαύρη ομίχλη, με τους ανθρώπους τριγύρω μου να με ποδοπατούν», δήλωσε η Μισέλ Τσιού, η οποία παρακολουθούσε την παράσταση όταν κατέρρευσε η οροφή.

«Σε όλη μου την καριέρα δεν έχω βιώσει ξανά περιστατικό σαν και αυτό» είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Εξίσου σοκαρισμένος και ο ιδιοκτήτης του θεάτρου. Η Αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει τι πήγε στραβά. Πάντως, από την αρχή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

{{{ map }}}Το Apollo Theatre χτίστηκε το 1901 και έχει χωρητικότητα 775 θεατών. Στο θέατρο παιζόταν η παράσταση The Curious Incident of the Dog in the Night-time, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024