Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένας «ξεχασμένος πρίγκιπας» στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Ένας «ξεχασμένος πρίγκιπας» στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Στον πρίγκιπα Κάρολο, πρώτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα του περιοδικού Time. Με τίτλο «ο ξεχασμένος πρίγκιπας», το περιοδικό επιχειρεί να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο με την πιο άβολη θέση στη Βασιλική Οικογένεια.

Στον πρίγκιπα Κάρολο, πρώτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα του περιοδικού Time.

Με τίτλο «ο ξεχασμένος πρίγκιπας», το περιοδικό επιχειρεί να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο με την πιο άβολη θέση στη Βασιλική Οικογένεια.

Η διευθύντρια του περιοδικού Κάθριν Μάγιερ, πέρασε αρκετό χρόνο με τον Κάρολο, δείπνησε μαζί του, τον επισκέφθηκε στις διαφορετικές κατοικίες της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Σκωτίας, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Η ίδια μιλά για έναν αντιφατικό άνθρωπο, «αφοσιωμένο, αλλά και απόμακρο, έναν ριζοσπάστη εντός ενός αρτηριοσκληρωτικού θεσμού, πάντοτε περιτριγυρισμένο από ανθρώπους, αλλά και μόνο.»

Εκτιμά ότι η κακή εικόνα που έχει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο ίδιος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι σταδιακά περνά στο προσκήνιο και αν αυτό σημαίνει ότι θα περιοριστεί ο χρόνος για τις ασχολίες που εδώ και δεκαετίες έχει αναπτύξει.

Μάλιστα ένας από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σημειώνει ότι ο πρίγκιπας θέλει να κλείσει όσο περισσότερες εκκρεμότητες μπορεί σε σχέση με τις ασχολίες του, «προτού κλείσουν οι κουρτίνες της φυλακής».

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι πλέον 87 ετών και οι ρυθμοί της έχουν μειωθεί. Ο Κάρολος αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από τις υποχρεώσεις της. Το Νοέμβριο θα λάβει μέρος στη Σύνοδο των χωρών της Κοινοπολιτείας, οι οποίες γίνονται στη Σρι Λάνκα.

Είναι η πρώτη φορά από το 1973 που η Ελισάβετ Β’ δεν θα είναι παρούσα στη Σύνοδο.

Στο προφίλ που παρουσιάζει το Time αποκαλύπτεται επίσης ότι ο Κάρολος έχει μια διαφορετική θεωρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διορθώσεις ή να διευκρινίσεις όσα αποκαλύπτονται, είναι προτιμότερο να αγνοείς αυτά που λέγονται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Τα δάκρυα χαράς από την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League ακόμη να στεγνώσουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024