Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν η Λεονάρντα και οι γονείς της στο Κόσοβο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν η Λεονάρντα και οι γονείς της στο Κόσοβο

Επίθεση από αγνώστους φέρεται να δέχθηκε σύμφωνα με αστυνομική πηγή η 15χρονη Λεονάρντα Ντιμπράνι και η οικογένειά της καθώς περπατούσαν στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, όπου απελάθηκαν στις 9 Οκτωβρίου από τη Γαλλία. Άγνωστοι χτύπησαν στο πρόσωπο τη μητέρα της Λεονάρντα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά υπέστησαν σοκ, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Επίθεση από αγνώστους φέρεται να δέχθηκε σύμφωνα με αστυνομική πηγή η 15χρονη Λεονάρντα Ντιμπράνι και η οικογένειά της καθώς περπατούσαν στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, όπου απελάθηκαν στις 9 Οκτωβρίου από τη Γαλλία.

Άγνωστοι χτύπησαν στο πρόσωπο τη μητέρα της Λεονάρντα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά υπέστησαν σοκ, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

«Οι Ντιμπράνι περπατούσαν στην Μιτρόβιτσα μαζί με τα παιδιά τους όταν δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους» δήλωσε αστυνομική πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Οι άγνωστοι χτύπησαν στο πρόσωπο την ηλικίας 41 ετών μητέρα της Λεονάρντα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά τα οποία υπέστησαν σοκ βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα, κατά την ίδια πηγή.

Ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα στο πλευρό της συζύγου του, διευκρίνισε η αστυνομική πηγή.

«Αυτό δείχνει ότι οι Ντιμπράνι δεν είναι ασφαλείς εδώ» δήλωσε παράλληλα στο Γαλλικό Πρακτορείο έτερη αστυνομική πηγή η οποία ζήτησε επίσης να μην κατονομαστεί.

Σπάζοντας την Κυριακή τη σιωπή του για την υπόθεση που έχει εγείρει σφοδρή πολεμική στη Γαλλία, ο Φρανουσά Ολάντ πρότεινε στην Λεονάρντα να επιστρέψει στην Γαλλία, μόνη χωρίς την οικογένειά της, για να συνεχίσει το σχολείο.

Η 15χρονη απέρριψε την πρόταση, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Γαλλίας «άκαρδο» λέγοντας ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία χωρίς την οικογένειά της.

«Δεν θα πάω μόνη μου στην Γαλλία, δεν θα εγκαταλείψω την οικογένειά μου. Δεν είμαι η μόνη που πρέπει να πάει σχολείο, είναι και οι αδελφοί μου και οι αδελφές μου» είπε αναφερόμενη στα πέντε αδέλφια της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024