Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόμο για την απομάκρυνση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια προωθεί η Ρωσία

Νόμο για την απομάκρυνση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια προωθεί η Ρωσία

Νόμος που θα καταργεί τα γονεϊκά δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού τους θα συζητηθεί στο ρωσικό κοινοβούλιο τον Φεβρουάριο. Το νομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, να απομακρύνονται τα παιδιά από τους γονείς που έχουν «μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις».

Νόμος που θα καταργεί τα γονεϊκά δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού τους θα συζητηθεί στο ρωσικό κοινοβούλιο τον Φεβρουάριο.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει την ίδια περίοδο που θα είναι σε εξέλιξη οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι.

Το νομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, να απομακρύνονται τα παιδιά από τους γονείς που έχουν «μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις».

Ένας νόμος που καταδικάζει την ομοφυλοφιλική «προπαγάνδα» στους ανήλικους, τον οποίο επικύρωσε τον Ιούνιο ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε διεθνές επίπεδο και πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να γίνει μποϊκοτάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο βουλευτής Αλεξέι Ζουράβλεφ, του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, που συνέταξε το νομοσχέδιο, εξήγησε ότι βασίστηκε σε μια αμφιλεγόμενη μελέτη του συντηρητικού αμερικανού καθηγητή Μαρκ Ρεγκνέρας για τις αρνητικές συνέπειες της ομογονεϊκότητας στα παιδιά.

Πάντως τον περασμένο μήνα, όταν έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται ένα νέο νομοσχέδιο για το θέμα αυτό, ο ίδιος ο καθηγητής το χαρακτήρισε «πολιτικό σχέδιο» που θα βλάψει τα παιδιά, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο The Atlantic Wire του αμερικανικού περιοδικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024