Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη εμφάνιση για το βασιλικό μωρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Πρώτη εμφάνιση για το βασιλικό μωρό της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Κάθε γονιός γνωρίζει πώς νοιώθουμε με τον Ουίλιαμ, δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον κρατώντας στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδί και τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου πριν αναχωρήσουν από το νοσοκομείο St. Mary's με προορισμό τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. Ο νεογέννητος πρίγκιπας εμφανίστηκε σε «επίσημη πρώτη» ανάμεσα σε ζητωκραυγές και με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν γύρω του. Χαμογελαστοί και ήρεμοι μπροστά στις κάμερες οι νέοι γονείς. Η αγωνία για το όνομα του royal baby παρατείνεται... Φωτορεπορτάζ.

Κάθε γονιός γνωρίζει πώς νοιώθουμε με τον Ουίλιαμ, δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον κρατώντας στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδί και τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου πριν αναχωρήσουν από το νοσοκομείο St. Mary’s με προορισμό τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Ο νεογέννητος πρίγκιπας του Κέμπριτζ εμφανίστηκε σε «επίσημη πρώτη» ανάμεσα σε ζητωκραυγές και με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν γύρω του.

Αφού πόζαρε για φωτογραφίες μπροστά στα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου, το πριγκιπικό ζεύγος δήλωσε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει το όνομα του μωρού και πως αισθάνεται «μεγάλη συγκίνηση».

Ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με πουά, η Κέιτ χαμογελούσε και χαιρετούσε τα επευφημούντα πλήθη, ενώ κρατούσε το νεογέννητο παιδί της, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μία λευκή κουβέρτα. «Είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Κάθε γονιός καταλαβαίνει αυτό το συναίσθημα» είπε η Κέιτ.

Ο Ουίλιαμ κράτησε στη συνέχεια το γιο του στην αγκαλιά του, λέγοντας πως «ευτυχώς» μοιάζει στην Κέιτ και γέλασε όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα μαλλιά του νεογέννητου, λέγοντας «έχει πιο πολλά από εμένα»…

Είπε επίσης πως όταν μεγαλώσει θα του θυμίσει πως… «άργησε» -κρατώντας τους Βρετανούς υπ’ ατμόν. Και αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το όνομα του πρίγκιπα.

Οι νέοι γονείς έβαλαν το μωρό σε παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου και μπήκαν στο SUV που οδηγούσε ο Ουίλιαμ με προορισμό διαμέρισμα στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Η σκηνή με την Κέιτ και ο Ουίλιαμ θύμισαν την εμφάνιση της Νταιάνα και του Καρόλου τρεις δεκαετίες πριν, με τον νεογέννητο Ουίλιαμ στην αγκαλιά μπροστά στα ίδια σκαλιά του νοσοκομείου St. Mary’s to 1982.

Νωρίτερα, είχαν επισκεφθεί στο μαιευτήριο τους χαρούμενους γονείς και το εγγόνι τους οι γονείς της Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Καμίλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024