Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλειστός έμεινε αυτοκινητόδρομος στη Βρετανία λόγω «υπόπτου οχήματος»

Κλειστός έμεινε αυτοκινητόδρομος στη Βρετανία λόγω «υπόπτου οχήματος»

Κλειστός παρέμεινε για ώρα την Παρασκευή ο αυτοκινητόδρομος M6 στη Βρετανία, κοντά στο Μπέρμπιγχαμ και το Κόβεντρι, λόγω ενός «υπόπτου οχήματος» που εντοπίστηκε κοντά σε σταθμό ανεφοδιασμού. Όπως διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό αφορούσε μόνο κλοπή καυσίμων και δεν είχε κάποια σχέση με τρομοκρατία ή άλλο σοβαρό έγκλημα. Στη Βρετανία, μετά τη δολοφονία του στρατιώτη την Τετάρτη που αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκρατικό περιστατικό, οι Αρχές είναι σε επιφυλακή για παρόμοια περιστατικά.

Κλειστός παρέμεινε για ώρα την Παρασκευή ο αυτοκινητόδρομος M6 στη Βρετανία, κοντά στο Μπέρμπιγχαμ και το Κόβεντρι, λόγω ενός «υπόπτου οχήματος» που εντοπίστηκε κοντά σε σταθμό ανεφοδιασμού.

Αργά το απόγευμα ο αυτοκινητόδρομος άνοιξε και πάλι καθώς διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό αφορούσε μόνο κλοπή καυσίμων και δεν είχε κάποια σχέση με τρομοκρατία ή άλλο σοβαρό έγκλημα.

Η περιοχή είχε αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις ενώ, λόγω του κλειστού αυτοκινητόδρομου, ανάμεσα στο Κόβεντρι και το Κόλσχιλ, καταγράφηκε μποτιλιάρισμα στην περιοχή λόγω της ώρας και λόγω της κίνησης για την αργία της Δευτέρας (bank holiday).

Κοντά στο φορτηγάκι κινήθηκε τηλεκατευθυνόμενο όχημα για να διαπιστωθεί αν είναι παγιδευμένο.
Μαρτυρίες ανέφεραν ότι σταμάτησε για ανεφοδιασμό ενώ δύο άνδρες κινούνταν ύποπτα κοντά σε αυτό.

Στη Βρετανία, μετά τη δολοφονία του στρατιώτη την Τετάρτη που αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκρατικό περιστατικό, οι Αρχές είναι σε επιφυλακή για παρόμοια περιστατικά.

Την Παρασκευή δύο άνδρες σε πτήση από τη Λαχώρη του Πακιστάν στον Μάντσεστερ συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προσπάθησαν να βάλουν σε κίνδυνο το αεροσκάφος. Αν και κανένας δεν έπαθε τίποτα και τα ακριβή περιστατικά είναι κάπως ασαφή, ο πιλότος προσγείωσε εσπευσμένα το αεροσκάφος και οι δύο συνελήφθησαν.

Σε ένα άλλο περιστατικό, αστυνομικοί κατέφτασαν το μεσημέρι σε σταθμό του τρένου στο Λονδίνο για να εντοπίσουν άνδρα που φέρονταν να κυκλοφορεί με τσεκούρι στα χέρια.

Ο σταθμός έκλεισε για ώρα και ο άνδρας φαίνεται να συνελήφθη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024