Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξαετή φυλάκιση για τον Μπερλουσκόνι ζητά η εισαγγελέας για το Ρούμπιγκεϊτ

Εξαετή φυλάκιση για τον Μπερλουσκόνι ζητά η εισαγγελέας για το Ρούμπιγκεϊτ

Εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος εισηγείται η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ. Ο Καβαλιέρε είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με την Μαροκινή γνωρίζοντας πως ήταν ανήλικη, δήλωσε η εισαγγελέας μιλώντας για ένα δίκτυο πορνείας οργανωμένο γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό. Φωτογραφίες από το εσωτερικό της «αμαρτωλής» βίλας του Άρκορε έδωσε, εν τω μεταξύ, στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ο Μπερλουσκόνι σε εκπομπή τηλε...αθώωσής του.

Εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος εισηγείται η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ. Ο Καβαλιέρε είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με την ανήλικη Μαροκινή, δήλωσε η εισαγγελέας μιλώντας για ένα δίκτυο πορνείας οργανωμένο γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό.

Η πολυαναμενόμενη αγόρευση της εισαγγελέως για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ ήταν κόλαφος για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ερχόμενη να «προστεθεί» στην προ ημερών επικύρωση από Εφετείο του Μιλάνου της καταδίκης του Καβαλιέρε σε τετραετή φυλάκιση για φορολογική απάτη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία» πως η Καρίμα είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε η Ίλντα Μποκασίνι αντικρούοντας όσα υποστηρίζουν ο Καβαλιέρε και η η νεαρή Μαροκινή -η οποία κατά την εισαγγελέα φέρεται να είχε λάβει από τον Καβαλιέρε 4,5 εκατ. ευρώ.

Και για το γεγονός ότι ήταν κάτω των 18 ετών όταν συμμετείχε στα περιβόητα πάρτι της βίλας του Άρκορε την περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2009, η εισαγγελέας υπογράμμισε πως επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό ήταν γνωστό στον Μπερλουσκόνι.

«Οι κοπέλες που προσκαλούνταν στο Άρκορε ήταν μέρος ενός δικτύου πορνείας οργανωμένου για τη σεξουαλική ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι» ανέφερε η εισαγγελέας ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το δίκτυο πορνείας είχε οργανωθεί από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα, προσέθεσε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την Ίλντα Μποκασίνι, η Ρούμπι είχε γίνει η πιο «αγαπητή» από όλες της κοπέλες και βρισκόταν στο Άρκορε σε όλα τα πάρτι που διοργανώνονταν τις ημέρες «ανάπαυσης» του Μπερλουσκόνι από τα θεσμικά του καθήκοντα -το Πάσχα (που το 2009 έπεφτε την 4η Απριλίου), την 25η Απριλίου και την Πρωτομαγιά.

Η ίδια εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πως η Ρούμπι Καρίμα εκπορνευόταν πριν καν γνωρίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. «Η οικονομική της επιφάνεια μπορεί να εξηγηθεί μόνο χάρη στο ότι συνευρισκόταν με πλούσιους άνδρες» τόνισε η εισαγγελέας.

Η νεαρή αγόραζε ενδύματα γνωστών οίκων μόδας του Μιλάνου, τα οποία στοίχιζαν συχνά χιλιάδες ευρώ. «Η Ρούμπι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το ότι ήταν εμφανίσιμη, όπως και την μαροκινή της καταγωγή παρουσιάζοντας τον πατέρα της ως βίαιο και αυταρχικό, ώστε να κερδίσει στήριξη και συμπάθεια» δήλωσε η Ιταλίδα εισαγγελέας.

Η απόφαση των δικαστών θα βγει στις 24 Ιουνίου.

«Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την αγόρευση, διάβασα τα τηλεγραφήματα των πρακτορείων ειδήσεων. Τι να πω; Θεωρίες, εικασίες, υπερβολές, ψεύδη που εμπνέονται από το μίσος και την προκατάληψη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, απαντώντας σε όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.

Όπως λέει, «όλα αυτά αντιβαίνουν στην πραγματικότητα και ξεπερνούν κάθε όριο γελοιότητας». Και όπως κατέληξε επιτιθέμενος και πάλι στη δικαιοσύνη, «όλα επιτρέπονται όταν έχεις την τήβεννο ως ασπίδα. Καημένη Ιταλία!».

Τηλε… αθώωση Μπερλουσκόνι

Εν όψει της πολυαναμενόμενης αγόρευσης της Ίλντα Μποκασίνι, το τηλεοπτικό δίκτυο Canale 5 του ομίλου Mediaset -ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι- μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής μια εκπομπή-αφιέρωμα στην υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ», τηλε… αθωώνοντας τον Καβαλιέρε.

Στο φακό μίλησαν η Ρούμπι και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι και για πρώτη φορά προβλήθηκαν εικόνες από την «αμαρτωλή» βίλα Σαν Μαρτίνο στο Άρκορε, εκεί που λάμβαναν χώρα τα περίφημα πάρτι.

Η Ρούμπι Καρίμα διέψευεσε ξανά ότι έχει εκπορνευτεί κι ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος «απλώς της είχε δώσει χρήματα για να προσπαθήσει να την βοηθήσει ανοίξει κέντρο αισθητικής, σε γνωστή περιοχή του Μιλάνου», όπως είπε.

Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς επανέλαβε, επίσης, στην εκπομπή ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να συνευρεθεί με την Ρούμπι, δεδομένης, εκτός των άλλων, και της προσωπικής δύσκολής ιστορίας της, την οποία και αφηγήθηκε στα δείπνα του Άρκορε».

«Συνεχίζω να στηρίζω οικονομικά τις κοπέλες που οι εισαγγελείς κατέστρεψαν, χωρίς κανέναν λόγο, με την έρευνα μπούγκα-μπούγκα» πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι μιλώντας στη διώρη τηλεοπτική εκπομπή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Χαμός για Μπαρτζώκα στο «Καραϊσκάκη»: Εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού για δηλώσεις και αποθεώθηκε (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βρίσκεται «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα, και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024