Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντεπαρντιέ «όλο και πιο αξιοπρόσεκτος» είπε ο ρώσος πρωθυπουργός

Ο Ντεπαρντιέ «όλο και πιο αξιοπρόσεκτος» είπε ο ρώσος πρωθυπουργός

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γίνεται «όλο και πιο αξιοπρόσεκτος» στην εμφάνισή του, είπε ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπογραμμίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να μη δοθεί η ρωσική ιθαγένεια σε μια τόσο γνωστή προσωπικότητα. «Ως τηλεθεατής, μου έδινε πάντα την εντύπωση ενός ηθοποιού με πολύ ταλέντο» δήλωσε.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γίνεται «όλο και πιο αξιοπρόσεκτος» στην εμφάνισή του, είπε ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπογραμμίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να μη δοθεί η ρωσική εθνικότητα σε μια τόσο γνωστή προσωπικότητα.

«Ως τηλεθεατής, μου έδινε πάντα την εντύπωση ενός ηθοποιού με πολύ ταλέντο. Και παραμένει έτσι και γίνεται όλο και πιο ‘αξιοπρόσεκτος’, όσον αφορά την εμφάνισή του», δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.

Ο 64χρονος Ντεπαρντιέ έλαβε τον Ιανουάριο από τον πρόεδρο Πούτιν προσωπικά τη ρωσική υπηκοότητα, έπειτα από την αντιπαράθεση με τον γάλλο πρωθυπουργό Ζαν-Μαρκ Ερό, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «αξιοθρήνητη» την απόφαση του Ντεπαρντιέ να ζητά λιγότερα φορολογικά βάρη, καταφεύγοντας στο Βέλγιο.

«Ήταν μια απόφαση εν μέρει συναισθηματική, αλλά από την άλλη πλευρά ήταν αναμφίβολα μελετημένη καλά» δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ενώ προσέθεσε πως «δεν υπήρξε κανένα πολιτικό κίνητρο (στην απόφαση να δοθεί η ρωσική υπηκοότητα στον Ντεπαρντιέ). Μια γνωστή προσωπικότητα μας υπέβαλε ένα αίτημα, σε αυτές τις συνθήκες θα ήταν δύσκολο να του το αρνηθούμε.»

Ο Ντεπαρντιέ ανακοίνωσε στα τέλη Φεβρουαρίου ότι θέλει να γυρίσει μια ταινία για την Τσετσενία όπου εκεί ζουν «ευτυχισμένοι άνθρωποι», όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Προηγήθηκε γλέντι με τον «φίλο» του Ραμζάν Καντίροφ, γεγονός που προκάλεσε την αγανάκτηση οργανώσεων για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Η «μαγεία» που πρόσφερε απλόχερα και σήμερα ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε κάτι από τα μυθικά κόλπα του Βραζιλιάνου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024