Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ματωμένο μπαστούνι του κρίκετ βρέθηκε στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους

Ματωμένο μπαστούνι του κρίκετ βρέθηκε στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους

Τη χρήση ενός μπαστουνιού του κρίκετ που βρέθηκε γεμάτο αίματα στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους εξετάζει τώρα η αστυνομία της Νοτίου Αφρικής, μετά το φόνο της φίλης του, Ρέβα Στέενκαμπ. Ο αθλητής θα παρουσιαστεί εκ νέου την Τρίτη στο δικαστήριο της Πρετόριας, όπου οι δικηγόροι του θα ζητήσουν να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία της 29χρονης κοπέλας στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Τη χρήση ενός μπαστουνιού του κρίκετ που βρέθηκε γεμάτο αίματα στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους εξετάζει τώρα η αστυνομία της Νοτίου Αφρικής, μετά το φόνο της φίλης του, Ρέβα Στέενκαμπ. Ο αθλητής θα παρουσιαστεί εκ νέου την Τρίτη στο δικαστήριο της Πρετόριας, όπου οι δικηγόροι του θα ζητήσουν να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους. Την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία της Ρέβα στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

«Το μπαστούνι ήταν γεμάτο αίμα. Η αστυνομία θα αποφανθεί τι αίμα ήταν αυτό» δήλωσε πηγή προσκείμενη στη έρευνα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρεις υποθέσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα City Press: ο Πιστόριους μπορεί να επιτέθηκε στη φίλη του με το μπαστούνι, αυτή να το χρησιμοποίησε για να αμυνθεί, ή ο αθλητής να το χρησιμοποίησε για να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας όπου η κοπέλα είχε καταφύγει.

Ο 26χρονος Πιστόριους φέρεται να πυροβόλησε για πρώτη φορά από το υπνοδωμάτιο, πριν η φίλη του προλάβει να κλειστεί στην τουαλέτα που ήταν δίπλα. Η Ρέβα επλήγη με τέσσερις σφαίρες, οι δύο στο κεφάλι, από όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πιστόριους τηλεφώνησε στον πατέρα του γύρω στις 03:20 τοπική ώρα την Πέμπτη, ζητώντας του να πάει στο σπίτι του το συντομότερο δυνατόν. Όταν η οικογένειά του έφθασε, αυτός κατέβαινε τις σκάλες κρατώντας τη νεαρή γυναίκα και έτρεμε.

Οι επιθεωρητές βρήκαν μια μικρή τσάντα και ένα iPad στο υπνοδωμάτιο του Οσκαρ. Τα σεντόνια του κρεβατιού ήταν ακατάστατα.

Αυτός φέρεται να είπε στην αδελφή του ότι κάτι φοβερό συνέβη και ότι πέρασε τη Ρέβα για διαρρήκτη.

Ωστόσο η αστυνομία φαίνεται να απορρίπτει την εκδοχή αυτή, καθώς δεν υπήρξε σημάδι παραβίασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024