Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό πλέει κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό

Ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό πλέει κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό

Ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τα ξημερώματα της Δευτέρας πλέει στον Ατλαντικό το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph με πάνω από 3.000 επιβάτες, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο. Το πλοίο βρίσκεται στον Κόλπο του Μεξικού και δύο ρυμουλκά έχουν ήδη ξεκινήσει από τις ακτές του Μεξικού. Υπολογίζεται, ωστόσο, ότι το πλοίο θα φτάσει στην Αλαμπάμα σε τρεις ημέρες.

Ακυβέρνητο και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τα ξημερώματα της Δευτέρας πλέει στον Ατλαντικό το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph με πάνω από 3.000 επιβάτες, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο μηχανοστάσιο την Κυριακή.

Οι 3.143 επιβάτες και το πλήρωμα που αριθμεί πάνω από 1.000 άτομα βρίσκονται παγιδευμένοι στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο λειτουργεί με γεννήτρια έκτακτης ανάγκης.

Το πλοίο βρίσκεται στον Κόλπο του Μεξικού και δύο ρυμουλκά έχουν ήδη ξεκινήσει από τις ακτές του Μεξικού. Υπολογίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει στην Αλαμπάμα σε τρεις ημέρες.

Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης και επιβάτες και πλήρωμα είναι σώοι. Όμως, οι μηχανές ακινητοποιήθηκαν και το κρουαζιερόπλοιο δεν έχει ρεύμα με αποτέλεσμα το σύστημα εξαερισμού, οι τουαλέτες και οι κουζίνες να είναι εκτός λειτουργίας.

Δύο ρυμουλκά έχουν ήδη ξεκινήσει από τις ακτές του Μεξικό και υπολογίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει τελικά σε ακτή μετά από 3 ημέρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024