Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το DNA του θύματος συνδέει τους συλληφθέντες με το βιασμό της Ινδής φοιτήτριας

Το DNA του θύματος συνδέει τους συλληφθέντες με το βιασμό της Ινδής φοιτήτριας

Περισσότερες ενδείξεις της σχέσης των συλληφθέντων για το βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης Ινδής φέρνουν στο φως οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση που έχει εξοργίσει τη χώρα. Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα ρούχα πέντε συλληφθέντων ανήκουν στο θύμα, έδειξε το τεστ DNA, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου.

Περισσότερες ενδείξεις της σχέσης των συλληφθέντων για το βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης Ινδής φέρνουν στο φως οι έρευνες των Αρχών σχετικά με την υπόθεση που έχει εξοργίσει τη χώρα.

Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα ρούχα πέντε συλληφθέντων ανήκουν στο θύμα, έδειξε το τεστ DNA, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου.

Από τους συλληφθέντες, οι πέντε θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο τη Δευτέρα και ο έκτος, λόγω ηλικίας (ισχυρίζεται ότι είναι 17 ετών αλλά έχουν ζητηθεί και τεστ για επιβεβαίωση), θα παραπεμφθεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

Οι πέντε, ηλικίας 19 με 35 ετών, κατηγορούνται για βιασμό, απαγωγή και δολοφονία και είναι αντιμέτωποι ακόμη και με την ποινή του θανάτου, η οποία σπάνια μεν εκτελείται στην Ινδία αλλά ζητήθηκε επιτακτικά από διαδηλωτές μετά το τραγικό περιστατικό.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο φίλος της άτυχης κοπέλας είπε ότι οι δράστες πιθανόν να τους είχαν στήσει παγίδα στο λεωφορείο.

Μετά από πολύωρη ομηρία, κατά την οποία η κοπέλα βιάστηκε και κακοποιήθηκε σωματικά, πέταξαν τον άνδρα και τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου.

Οι περιστατικοί δεν τους βοήθησαν σχεδόν καθόλου ενώ και η αστυνομία έφτασε αργά, έχασε ώρα μέχρι να βρει αν είναι στην περιοχή ευθύνη της και τελικά τους πήγε σε μακρινό νοσοκομείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024