Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Ινδής, θύματος ομαδικού βιασμού

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Ινδής, θύματος ομαδικού βιασμού

Η κατάσταση της υγείας της Ινδής φοιτήτριας, ο ομαδικός βιασμός της οποίας έχει προκαλέσει εκτεταμένες κινητοποιήσεις στη χώρα, παρουσίασε «σοβαρή επιδείνωση» και υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια, ανακοίνωσε το νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου νοσηλεύεται. «Τα ζωτικά της σημεία επιδεινώνονται, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια», αναφέρει συγκεκριμένα ο διευθυντής του νοσοκομείου Mount Elizabeth.

Η κατάσταση της υγείας της Ινδής φοιτήτριας, ο ομαδικός βιασμός της οποίας έχει προκαλέσει εκτεταμένες κινητοποιήσεις στη χώρα, παρουσίασε «σοβαρή επιδείνωση» και υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια, ανακοίνωσε το νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου νοσηλεύεται.

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής «η κατάσταση της υγείας της ασθενούς έχει επιδεινωθεί. Τα ζωτικά της σημεία επιδεινώνονται, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια», αναφέρει συγκεκριμένα ο Κέλβιν Λοχ, διευθυντής του νοσοκομείου Mount Elizabeth.

Προσθέτει ότι «τα μέλη της οικογένειάς της έχουν ενημερωθεί για την επιδείνωση της κατάστασής της και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο πλάι της για να την υποστηρίξουν».

Το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του νωρίτερα είχε αναφέρει ότι η Ινδή πάσχει από «σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις» και «παλεύει με τον θάνατο».

Η Ινδή μεταφέρθηκε στη Σιγκαπούρη την Πέμπτη.

Η 23χρονη φοιτήτρια Κινησιοθεραπείας έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε στις 16 Δεκεμβρίου από έξι άνδρες οι οποίοι την βίασαν, την κτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όπου σημειώθηκε η επίθεση σε συνοικία του Νέου Δελχί.

Ο ομαδικός βιασμός έχει προκαλέσει κύμα οργής στη χώρα καθώς έφερε στην επικαιρότητα ένα -όχι μόνο υπαρκτό αλλά και διογκούμενο- πρόβλημα με περιστατικά στα αστικά κέντρα και στην αχανή επαρχία. Πολλές φορές τα θύματα φοβούνται ή πιέζονται να μην καταγγείλουν το βιασμό και οι δράστες μένουν ατιμώρητοι

Μόλις την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι αυτοκτόνησε 17χρονη, θύμα ομαδικού βιασμού, που πιεζόταν να συμβιβαστεί με ένα χρηματικό ποσό ή να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της.

Έξι άνδρες έχουν συλληφθεί σε σχέση με το βιασμό της φοιτήτριας στο Δελχί και δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για την ίδια υπόθεση. Στις ταραχές των τελευταίων ημερών σκοτώθηκε ένας δημοσιογράφος και ένας αστυνομικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024