Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ουίσκι χάρισε σε τυφλό την όρασή του στη Νέα Ζηλανδία

Το ουίσκι χάρισε σε τυφλό την όρασή του στη Νέα Ζηλανδία

Γιατροί στη Νέα Ζηλανδία έσωσαν την όραση ενός μεθυσμένου τυφλού με... ουίσκι, αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας της Νέας Ζηλανδίας. Ο 65χρονος άνδρας έχασε την όρασή του, έχοντας καταναλώσει βότκα και ουίσκι επί τέσσερις ώρες. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε έγχυση με αλκοόλ, επειδή, όμως, δεν διέθεταν αλκοολούχο σκεύασμα για ιατρικούς σκοπούς, αγόρασαν ένα μπουκάλι ουίσκι από την πλησιέστερη κάβα.

Γιατροί στη Νέα Ζηλανδία έσωσαν την όραση ενός μεθυσμένου τυφλού με… ουίσκι, αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας της Νέας Ζηλανδίας.

Ο 65χρονος Ντένις Ντάθι, καθηγητής σεφ στο Νιού Πλίμουθ, δήλωσε στην εφημερίδα Taranaki Daily News ότι έχασε την όρασή του σε ένα πάρτι τον Ιούλιο, έχοντας καταναλώσει επί τέσσερις ώρες βότκα και ουίσκι.

Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία που παρέδωσε στην εφημερίδα, οι γιατροί εκτίμησαν ότι ο Ντάθι, ο οποίος την εποχή εκείνη έπαιρνε πέντε διαφορετικά φάρμακα για τον διαβήτη, υπέστη δηλητηρίαση και τον υπέβαλαν σε έγχυση με αλκοόλ με ένα σωληνάκι που του πέρασαν στη μύτη.

Επειδή το νοσοκομείο δεν διέθετε αλκοολούχο σκεύασμα για ιατρικούς σκοπούς, ένας υπάλληλός του πήγε στην πλησιέστερη κάβα κι αγόρασε ένα μπουκάλι ουίσκι για την έγχυση.

Ο Ντάθι, ο οποίος είπε στην εφημερίδα ότι καταλαβαίνει πως το αλκοόλ που κατανάλωσε σε συνδυασμό με τα φάρμακα που λάμβανε του προκάλεσαν τύφλωση, πέρασε μία εβδομάδα στην εντατική και εξήλθε από το νοσοκομείο ύστερα από δέκα ημέρες, οπότε αποκαταστάθηκε η όρασή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024