Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έντεκα νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι από την Κούβα

Έντεκα νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι από την Κούβα

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι στην Κούβα και πιο συγκεκριμένα στις επαρχίες Σαντιάγο δε Κούβα και Γκουαντάναμο, έγινε γνωστό από την κουβανική πολιτική άμυνα. Συνολικά, από το μέχρι στιγμής πέρασμα του συστήματος κακοκαιρίας του Σάντι στην Καραϊβική έχουν χάσει τη ζωή τους 21 άνθρωποι.

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι στην Κούβα και πιο συγκεκριμένα στις επαρχίες Σαντιάγο ντε Κούβα και Γκουαντάναμο, έγινε γνωστό από την κουβανική πολιτική άμυνα.

Ο κυκλώνας Σάντι έπληξε τις Μπαχάμες και την Αϊτή, όπου έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι, ενώ τρεις είναι αγνοούμενοι και τη Τζαμάικα όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Στην επαρχία Σαντιάγο δε Κούβα, εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ένα βρέφος 4 μηνών, από την κατάρρευση της στέγης του σπιτιού τους. Δεν έγιναν γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι υπόλοιποι πέντε.

Στην επαρχία Γκουαντάναμο, δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση δέντρων.

To πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), ο Σάντι βρισκόταν στις Μπαχάμες. Προβλέπεται να κινηθεί βόρεια το Σάββατο, βορειοανατολικά την Κυριακή οπότε και θα αρχίσει να εξασθενεί. Στις ανατολικές ακτές της Φλόριντα βρίσκονται σε ισχύ προειδοποιήσεις για τροπική καταιγίδα. {{{ map }}}

Συνολικά, στο μέχρι στιγμής πέρασμα του συστήματος κακοκαιρίας του Σάντι στην Καραϊβική έχουν χάσει τη ζωή τους 21 άνθρωποι.

Ο Σάντι είχε ενισχυθεί την Πέμπτη, φτάνοντας στην Κούβα, στην κατηγορία 2, για να αποδυναμωθεί αργότερα ξάνα σε κατηγορία 1. Οι επιπτώσεις του συστήματος κακοκαιρίας έχουν γίνει αισθητές μέχρι και στη νότια Φλόριντα, με βροχές και αισθητούς ανέμους.

ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024