Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Άνγκελα Μέρκελ τώρα σε νέο ρόλο, σε περιπέτεια του Ντόναλντ Ντακ

Η Άνγκελα Μέρκελ τώρα σε νέο ρόλο, σε περιπέτεια του Ντόναλντ Ντακ

Σε ένα μάλλον απροσδόκητο ρόλο αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ... υποδεχόμενη στην καγκελαρία τον Ντόναλντ Ντακ και τους φίλους του, οι οποίοι τις επόμενες οκτώ εβδομάδες θα ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Μίκι Μάους σε όλη τη Γερμανία, αναζητώντας το θησαυρό της κοντέσας της Ταρν και της Τούξους.

Σε ένα μάλλον απροσδόκητο ρόλο αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ… υποδεχόμενη στην καγκελαρία τον Ντόναλντ Ντακ και τους φίλους του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Μίκι Μάους στη Γερμανία.

Ο διάσημος πάπιος του Ουόλτ Ντίσνεϊ και οι φίλοι του θα ταξιδέψουν τις επόμενες οκτώ εβδομάδες μέσα από τις σελίδες του κόμικ σε όλη τη Γερμανία, αναζητώντας το θησαυρό της κοντέσας της Ταρν και της Τούξους, όπως αναφέρει η Bild.

Και παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά πολυάσχολη εξαιτίας της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, η Μέρκελ θα βρει χρόνο για να συναντήσει τον Ντόναλντ και τους φίλους στην καγκελαρία όταν θα έχει τελειώσει η αναζήτηση του θησαυρού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024